23948sdkhjf

Ica Maxi Erikslund byter plattform

Ica Maxi Erikslund i Västerås tar nu steget över till Icas egna näthandelsplattform. Butikens nätsatsning har hittills varit framgångsrik.
Butiken, som tillsammans med 25 andra Ica Maxibutiker runt om i landet samlat sig i en gemensam näthandelsplattform på matvaran.se byter nu till Icas egna näthandelsplattform som hittills testats i mindre skala.

– Vi startade vår onlinehandel för ganska exakt ett år sedan och det har gått långt över förväntan, tittar man på rullande tolv månader så omsätter vi runt 20 miljoner kronor. Därför känner vi att det är dags att nu ta nästa steg, säger handlaren Daniel Kvist.

Plattformsbytet görs den 16 september och de första leveranserna sker den 21. Dessutom öppnar butiken en drive-thru där kunderna kan hämta beställda varor.

– Vi har haft ögonen på Icas lösning under en längre tid och nu kände vi att det var läge att ta klivet över, visst finns det fortfarande en del funktioner som behövs förbättras, men det vet jag att ICA jobbar med för fullt, säger Daniel Kvist. Dessutom tror jag att vår nya drive-thru kommer bli ett riktigt lyft för vår onlinehandel. Kunden kan hämta sina varor när det passar dom och behöver inte ens kliva ur bilen! Att vi dessutom blir först i Västerås med den lösningen, är ju ingen nackdel, avslutar Daniel Kvist.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078