23948sdkhjf

Hemköp bygger Nordens största self checkout

Hemköp vid Stockholms central ska totalrenoveras och öppnar i augusti en helt ny butik med flest automatiska betalningsstationer i hela Norden.

Den 17 april stänger butiken och renoveringen påbörjas. Under tiden öppnar en pop up-butik och i augusti ska den nyrenoverade butiken stå klar. Öppettiderna blir 07.00-23.00 alla dagar.

Förutom de automatiska betalstationerna kommer butiken få ett ökat fokus på färskvaror och färdigmat. Allt för att möta kunden på språng. 

– Butikens läge är oslagbart och efter renoveringen kommer vi att få en lika makalös butik. Det personliga mötet i butiken är otroligt viktig för oss på Hemköp men vi ser också att mötet inte alltid behöver ske vid betalningen. Vi utökar därför antalet medarbetare som rör sig i butiken för att erbjuda mer matinspiration och matkunskap, säger Thomas Gäreskog, vd på Hemköp.

Entrén kommer att byggas om och inrymma en blomavdelning med florist samtidigt som de många turister som passerar i området kommer att erbjudas en avdelning med typisk svensk mat. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156