23948sdkhjf

Coop Forum fortsätter med framgångsrik ekomässa

För tredje året i rad anordnar Coop Forum Sisjön i Göteborg ekomässa som förväntas bli rekordstor.

– Förra året var det rena rama succén, folk fick åka flera varv runt för att få parkeringsplats, säger stormarknadschef Rolf Petri.

På mässan kommer ett flertal olika fasta leverantörer att delta för att presentera sina varor, förra året var det ett femtiotal och i år uppgår de till hela sextiofyra stycken.

Förutom leverantörerna kommer det även vara en del events så som föreläsningar, äggkastning och chokladbollsbakning. Det blir till viss del en kombination med påsktemat men allt går i det ekologiska tecknet.

För Rolf Petri är ekologiskt nämligen något viktigt året om, något som märks i det stora utbudet produkter och satsningen på en hel ekologisk avdelning, ett så kallat "green room".

Framgångsreceptet för den som vill jobba med ekologiska produkter är enligt Rolf Petri att helhjärtat gå in för det man gör.

– Det handlar väldigt mycket om att vi som jobbar med det här är engagerade och brinner för det vi gör, säger han.

Den här målmedvetna satsningen på ekologiska varor är inte bara bra för miljön menar Rolf Petri, den ökar även lönsamheten.

– Det har varit en succé här för oss i Sisjön, vi har kunder ända bort i Borås som åker sju mil för att handla bara för att vi är så stora och duktiga på eko, säger han.

Mässan pågår från fredagen den 7 april fram till och med lördag den 8:e.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078