23948sdkhjf

Nu invigs nya Julitahallen

En ny Icabutik öppnar med ny handlare.

– Det är lite smått overkligt, man har fantiserat om det så länge. Vi har jobbat med kartor, ritningar och modeller och visioner om hur det ska vara, man vill ju sätta sin prägel och det har formats under alla dess år som man jobbat på Ica, säger butikens nya handlare Marcus Terneborn.

Marcus Terneborn är en veteran i sammanhanget då han jobbat 15 år på Ica, senast på Ica Essingen men det här blir hans första egna butik som han nu kommer att driva med nyblivna hustrun Hanna.

Hanna Terneborn som driver inredningsföretag på sidan om har stått för färgen och formen på den nya butiken.

– Man kommer att mötas av ett väldigt ljus och öppenhet, men framförallt en stor trädgårdsavdelning med citrusträd och lavendel och allt du kan tänka dig, säger Marcus Terneborn.

Från trädgårdsavdelningen kommer man till frukt och grönt som upptar nästan en tredjedel av butiken. Ambitionen är enligt Marcus Terneborn att Julitahallen ska ha Sörmlands bästa frukt och grönt-avdelning.

Det har varit mycket att göra inför invigningen med hantverkare överallt men Marcus Terneborn var aldrig orolig för att det skulle hinnas i tid.

Förutom glädjen kring den nya butiken känner även Marcus Terneborn att han och hustrun Hanna har ett stort stöd från lokalbefolkningen.

– Det vi slogs av var att folk här var så otroligt varma och glada, man var inte beredd på all värme och stöd man fick för att just vi ville satsa på deras butik som de handlat hos i 30-40 år, säger han.

Läs mer om: Ica
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062