23948sdkhjf

En av landets första Lilla Coop

Butiken nyöppnade i helgen.

Till ljudet av trumpetfanfarer från Musikhögskolan Ingesund klippte butikschef Håkan Eriksson bandet för den nyöppnade Lilla Coop Lysvik, tidigare Coop Nära lördagen den 17 juni.

– Det känns naturligtvis jätteroligt och man känner sig stolt, men vi är ju en landsortsbutik och även om det gått bra nu en tid så är det tufft att driva butik på landet och då känns det skönt att kunna satsa lite också, säger Håkan Eriksson.

Själva butikens utseende har ändrats mycket med nya lampor och paneler och allting samtidigt som det varken kommit till eller förlorats butiksyta.

– Det är väldigt luftigt i butiken när man kommer in och det har kunderna reagerat på, de frågar om vi byggt ut men vi har inte flyttat en millimeter, säger Håkan Eriksson.

Själva butikens utbud kommer även det att ändras då fokus nu kommer att ligga på färskvaror samt frukt och grönt.

– Vi tror att eftersom vi ligger mellan två större samhällen så handlar många där men väl här är det färskvaror som folk är intresserade av, det är det vi lockar med och tror kommer öka, säger Håkan Eriksson.

Med nyrenoveringen så blir butiken, med sin 170 kvadratmeter,fyra medarbetare och två extraarbetare, nu ett av landets första i Coops Lilla Coop-koncept.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109