23948sdkhjf

Ny Willys på 3 000 kvadratmeter

Öppnar i expansivt läge mellan Ica, Coop och Hemköp.

Axfoods ånglok Willys öppnar inte bara stenkast från Karlstad centrum utan också en kort promenad från Coop Värmlands huvudkontor. Butiken byggs i den nya stadsdelen Bryggudden och öppnar under våren 2020. 700 bostäder har tillkommit i området bara det senaste året.

– Det är ett mycket bra läge i ett expansivt område. Det här blir vår andra Willys-butik i Karlstad, säger pressansvariga Johanna Eurén till Fri Köpenskap.

Själva butiken blir helt ny även om den byggs i en befintlig fastighet. Konceptet blir ett brett utbud till konkurrenskraftiga priser samlat på en yta på cirka 3 000 kvadratmeter.

– Vi kommer inte att tvingas anpassa oss till lokalen utan det blir en fullskalig Willys-butik som vi tror mycket på. En viktig pusselbit i ett område som växer snabbt, säger Johanna Eurén.

Färskvaror får mycket fokus och en extra kärlek kommer att läggas på färdiga måltidslösningar.

– Förutom de boende så finns många företag och studenter i området. Vassa måltidslösningar blir en viktig del.

Totalt kommer ett 30-tal personer att anställas.

Thomas Rhöse, vd på Löfbergs fastigheter, välkomnar Willys och konstaterar att det är en efterlängtad etablering för alla som bor och jobbar vid Bryggudden.

– Det här stärker centrumhandeln i Karlstad och ligger helt i linje med vår plan för Bryggudden som utvecklats till en av Karlstads mest attraktiva stadsdelar de senaste åren, kommenterar Tomas Rhöse.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.099