23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Retec Miljö AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 1

Sortering av schaktmassor med sensorteknik

den 12 mars 2023

Schaktmassor baserat på sin volym, är en av de största avfallströmmarna i Sverige. Den goda nyheten är att mycket av avfallet är möjligt att återanvända i nya byggprojekt.

Ett långsamgående kross alternativ till returträ med 50ton/h

den 6 mars 2023

Returträ krossas normalt med en snabbgående kross för att hålla hög kapacitet. Nackdelen är dock att en snabbgående kross ger upphov till en högre andel finmaterial som dessutom kan behöva siktas bort.

Här är krossen till dom mest svårkrossade materialen

den 19 november 2022

Tycker du att vissa material är svårkrossade eller att vissa materialströmmar inte får den kvalité som du kanske önskar? Materialströmmar som rep, textilier, fisknät, däck, madrasser är krossen Untha XR3000 C "high torque" det rätta alternativet.

ReTec Miljö utökar portföljen med kanalbalpressar

den 26 oktober 2022

I samarbete med den engelska balpressjätten Whitham Mills Engineering har ReTec fått agenturen på Godswill kanalbalpressar i Danmark, Sverige och Tyskland.

Förbehandling & separering av förpackat livsmedelsavfall

den 6 oktober 2022

Under året har SMICON lanserat en ny mindre förbehandlingskvarn SMIMO80 som bygger på samma teknik som deras SMIMO120/160 som normalt används vid större förbehandlingsanläggningar.

Nytt dynamiskt skivsåll från Ecostar

den 12 september 2022

Efter flertalet innovationer från Ecostar lanseras i år två nya produkter, nämligen ett nytt stationärt skivsåll, Easy One, och ny teknologi, SWAT, som kan installeras på skivsållslösningar från Ecostar, med såll sektioner från 100 mm.

Revolutionerade knivsystem till avfallskrossar

den 26 augusti 2022

Untha Shreddering Technology har tagit fram ett nytt revolutioneradeknivsystem "RC - Ripper Cutter" till deras avfallskrossar som ger långsamtgående enstegskrossning helt nya förutsättningar och möjligheter.

Ökat intresse för avfallskrossar

den 8 augusti 2022

Vi ser ett ökande intresse för avfallskrossar för storleksreducering och återvinning men vad bör du tänkta på? Allt fler aktörer ser lönsamheten i att producera värdefulla återvinningsbara material – ofta med exakta specifikationer.

Energikostnaderna reducerades med 750.000SEK per år

den 21 juni 2022

Det Österrikista företaget Schaufler fokuserar på återvinning av NF- och järnskrot. För FE ligger fokus på sammansättningar av aluminium, bly, tenn och zink.

Mobil Stjärnsikt från Ecostar

den 25 maj 2022

ECOSTARs unika patenterade stjärnsikt använder sexkantiga eller åttkantiga skivor i HARDOX där materialet som sorteras passerar.

Ersätt dieselkrossen med el - sänkt kostnaderna med 75%

den 13 mars 2022

Unthas mobila XR & ZR långsamgående avfallskrossar sänker energikostnaderna med upp till 75% jämfört med en traditionellt dieseldriven avfallskross.

Minska utsläpp och buller med elektrisk mobil kross

den 6 februari 2022

Untha från Österrike har många års erfarenhet från elektriskt driva avfallskrossar. Redan 2016 lanserades deras första mobila elektriskt långsamtgående XR mobil-e på larvband.

Mineralullsåtervinning

den 10 december 2021

ReTec Miljö utvecklar både egna maskiner och koncept för återvinning och representerar även leverantörer från Europa. En av våra egna spännande produkter är vår lösning för återvinning av mineralull.

UNTHA GENIUS - Digital övervakning av din kross

den 20 november 2021

Untha har lanserat ett digitalt verktyg för att övervaka sina krossar. Med möjligheten att övervaka både realtidsdata och historisk data via din smartphone, surfplatta eller dator tar Untha nästa steg för att effektiveras sina krossar.

Kvarn för de extremaste situationerna

den 3 november 2021

Unthas 4-axliga kvarnar för de mest extrema situationerna, har prövats och testats under svåra förhållanden och kännetecknas av sin enastående tillförlitlighet, sin förmåga att hantera ofragmenterbart material.

ReTec Miljö bygger ny förbehandlingsanläggning för matavfall

den 13 oktober 2021

ReTec Miljö har tecknat ett nytt avtal med Tekniska verken i Linköping för byggnation av ny förbehandlingsanläggning för matavfall och förpackat livsmedelsavfall.

ReTec Miljö blir återförsäljare av Ecostar-siktar i Sverige

den 7 oktober 2021

Sedan sommaren 2021 har ReTec Miljö ingått ett samarbete tillsammans med Ecostar Srl för återförsäljning av deras stjärnsikar i Sverige och Danmark.

ZR - En helt ny grovkross från Untha

den 5 oktober 2021

ZR-klassen är inspirerad av XR -klassen, som har tagit det bästa från och arbetat vidare med. ZR-serien är en 2-valsigt grovkross för skrymmande material och finns både stationärt (ZR2400) och på larvfötter (ZR2400 mobile-e).

Resultat per sida:12244896
Sida av 1

Fakta om Retec Miljö AB

Adress
Retec Miljö AB
Kolonivägen 63
371 54 Karlskrona

Region
Sverige
Blekinge län
Karlskrona kommun

Telefon: +46 (0)10 516 47 49

VAT nummer: SE5567338461

Kontaktpersoner

Daniel Gunnarsson
Telefon: +46 0703372010

Sänd till en kollega

0.124