23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Gör färgen på vedsäckarna skillnad?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

På marknaden finns vedsäckar i många olika färger, allt från skrikande gult och grönt till beigea och vita.

För att nå kunder vill man framställa produkten på bästa sätt och detta kan underlätta om förpackningen hjälper produkten att se bra ut. En knallgul färg rimmar inte bra med det vackra träet som ved har. Använd istället en beige vedsäck för att framhäva vedträna på bästa sätt.

Hitta rätt vedsäckar
Hos oss på Bluepack kan du hitta ett brett sortiment av vedsäckar i olika former och storlekar. Vi anpassar vedsäckarna efter ditt behov och önskan. Vedsäckarna är UV-skyddade och dras lätt ihop med knytsnöre. De hållbara säckarna är utformade efter säkerhetsfaktor 6:1 och gjorda i Lenokvalitét. Du kan välja mellan ventilerade storsäckar med stängd eller öppningsbar botten, eller nätsäckar i olika storlekar. Vi har även nätstorsäckar som är anpassade efter europapallar. Det finns alltid något i vårt sortiment som passar dina behov.

Nätsäck
Beigea nätsäckar i olika former och storlekar som lätt dras åt med ett knytsnöre. Nätsäckarnas färg är utformad så vedträna framhävs på rätt sätt. Säckarna är UV-skyddade för att tåla månader i vår- och sommarsolen, men vi rekommenderar alltid att ställa säckarna i skuggig miljö eller täcka över säckarna om de ska exponeras länge i solen.

Nätstorsäck anpassad efter europapall
Säckarna rymmer 1m3 ved och storleken är anpassad efter en europapallsmått för att underlätta transport och lagring. Även här är säckarna i beige färg för att framhäva veden på rätt sätt. Vedsäckarna har knytsnöre i toppen för att hålla veden på plats under längre period. Säckarna är UV-skyddade, men även dessa rekommenderas att ställa på skuggigt område eller täckas över om säckarna ska lagras under längre period i exponerande solljus.

Ventilerande storsäck
Storsäckarna har fyra lyftöglor i toppen för att underlätta transportering och användning. Materialet i säckarna är ventilerad väv för att ge en bra torkningsförmåga. Du kan välja mellan olika storlekar och former på säckarna beroende på vad du letar efter. Vedsäckarna kan även anpassas med olika bottnar – öppningsbar botten, stängd botten eller botten med lyftöglor.

Beställ dina vedsäckar hos Bluepack AB
Vi har en kort behandlingstid och erbjuder snabb leverans i hela Sverige. Du får alltid ett unikt fraktpris anpassat efter vikten och volymen på din beställning. Många av våra produkter varierar nämligen mycket i höjd, bredd och vikt eftersom det anpassas efter just dina behov, och därför skulle ett fast fraktpris inte vara rättvist gentemot våra kunder.

Du kan lugnt och tryggt beställa från Bluepack – då vi är ledande inom förpackningslösningar, och arbetar ständigt för att utveckla vårt sortiment och utbud. Vi har över 60 års erfarenhet när det gäller högkvalitativa förpackningsemballage och du garanteras alltid den bästa kvaliteten när du väljer oss som leverantör.

Hittar du inte det du söker kan du alltid kontakta oss för personlig service så vi kan uppfylla dina önskemål på vedsäckar. Vi sitter redo att hjälpa dig oavsett om du har frågor gällande din beställning eller om du behöver hjälp med att hitta rätt förpackning för dina behov.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047