23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Köp en begagnad iPhone istället för en ny

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det har under många år varit mycket populärt att äga nya telefoner. Det har blivit väldigt intimt förknippat med status att äga nya saker och telefonen har blivit den dyraste saken som var människa bär med sig hela tiden.

Detta beror säkert på att telefonerna blivit modernare och modernare under väldigt kort tid och detta har lett till en situation där telefonen är den viktigaste symbolen för trendighet och modernitet.

Men är det verkligen så att vi inte kan köpa en iphone x begagnad istället för ny? Är det verkligen så viktigt för oss att ha en ny telefon att vi inte kan använda den vi redan har, som säkert kommer att fungera i ännu några år.

Behöver vi egentligen en ny telefon
Den frågan vi behöver ställa oss när vi diskuterar våra telefoner är om vi verkligen behöver en ny telefon? Är drivkraften för status verkligen så viktig att vi hela tiden behöver äga den senaste telefonen? Vad är det som tillförs i de nya modellerna som gör vårt liv så mycket bättre jämfört med de tidigare modellerna? Svaret på de frågorna är förstås att det ofta endast blir en fråga om status när det handlar om köp av nya telefoner eftersom de praktiska funktionerna inte räcker för att motivera ett köp av en ny telefon.

Hur länge kan en telefon hålla?
Hur länge kan vi räkna med att en ny telefon håller? Det beror förstås på hur väl sammansatt den är men svaret är i alla fall helt säkert att telefonen håller mycket längre tid än vad vi tror. Det går också att göra uppdateringar och att byta ut delar på telefonen som gör att den kommer att hålla mycket längre än vad som tidigare var fallet. Tänk därför till lite om du funderar på att köpa en ny telefon.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047