23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Svårt att få tid med matlagningen?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Årstiderna är ett företag som specialiserat sig i att leverera matlådor med recept och ingredienser.

I dessa tider med stigande stressnivåer runt om, får det sägas att vara ett bidrag till privatpersonerna. När man har en halvtimme att laga kvällsmat på, är det lätt att ta till halvfabrikat. Med en matkasse som levereras direkt till dörren, en gång i veckan kan detta vara löst. Det ligger i tiden att handla på nätet, och livsmedel är inte något undantag.
Fördelen med att få ingredienser och recept levererade framför att få färdiglagat eller halvfabrikat, är att konsumenten bibehåller kontrollen över vad som hamnar i maten. Det kan vara över tjugo olika ingredienser i pommes frites som köps färdiga. Lagas detta från grunden i hemmet behövs potatis, olja, salt och peppar, dvs. fyra ingredienser. Självklart tillkommer jobbet med att skiva ut potatisen i stavar, men detta är en vanesak. Med en veckokasse där allt levererats, kan vanan med att hacka och skära komma helt av sig själv.

Hur fungerar det?
arstiderna.com kan man leverera ett flertal olika matkassar. Det rör sig om både vegetariska lådor, lådor med fisk och vegetarisk, lådor med kötträtter glutenfria lådor och veganska lådor osv. Gemensamt för dem alla är att de är ekologiska råvaror. Vilket är en tredje trend i tiden som man tagit tag i. Konsumenten väljer antal portioner per måltid samt hur många dagar i veckan man vill ha måltider till, till den lådvariant man beslutat sig för. Allt detta kan ändras från gång till gång. Priset ligger någonstans mellan 365 kr och 1400 kr beroende på vilka olika tillval man gör, och är mao helt överkomligt. Det kan tyckas vara en billig peng för att slippa köa i butiker och använda tid på att fundera ut vad man ska laga för något, och samtidigt få hemlagad, ekologisk mat.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062