23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Air Wick och resetillbehör

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Med produkter från Air Wick kan du fräscha upp doften i ditt hem.

De flesta har någon gång drabbats av problem med dålig lukt någonstans i sitt hem. Att snabbt och enkelt kunna göra något åt saken kan kännas väldigt tillfredsställande.
Här tittar vi lite närmare på produkter från Air Wick, men vi kommer också fördjupa oss i några användbara tillbehör på resan.

Air Wick - skapa väldoft i ditt hem
Oavsett var du behöver väldoft så kan du använda dig av doftande produkter från Air Wick. Det kan handla om att skapa en behagligare doft i en garderob, vid kattlådan eller på något helt andra ställen. En effektiv och kontinuerlig doft i upp till sex veckor gör att du kan njuta av en fräsch atmosfär i ditt hem.

Skapa en behaglig doft vid kattlådan
Om du har katt hemma så känner du säkert igen den unkna doft som kan uppstå omkring kattlådan. Katten behöver göra sina behov någonstans och det finns knappast någon bättre lösning än en kattlåda med kattsand. Men dålig lukt kan vara svårt att komma ifrån. Då kan det vara perfekt med doftande produkter från Air Wick.

Resetillbehör - gör din resa mer njutbar
När det handlar om att göra ditt resande mer njutbart så finns det gott om roliga och praktiska resetillbehör. Bland annat kan du köpa en fleecefilt och en nackkudde för barn.

Värm dig med en fleecefilt
En produkt som är riktigt skön att ha med sig på den lite längre resan är en praktisk fleecefilt. Med en fleecefilt är det enkelt att värma sig om du skulle hamna på ett kallt tåg när du tågluffar eller om du tvingas vänta på en försenad buss en kall kväll.
Fleecefilten är både varm och behaglig och du kan förvara den i ett praktiskt fodral som gör att det är lätt att ta med den på resan.

Nackkudde för barn
Ett annat bra tillbehör är nackkudden för barn. Dessa finns utformade som olika djur för att barnen ska tycka att de är roliga att använda. Med en nackkudde för ditt barn blir det betydligt lättare för ditt barn att somna sittandes i till exempel tåget eller flyget.
Medan ditt barn sover har du som vuxen möjlighet att få en stunds vila eller göra något annat som du inte hinner med när barnet behöver din uppmärksamhet. På det sättet kan en nackkudde för barn förenkla din resa avsevärt. Det är alltså en klok investering.
Att resa med barn kan vara en utmaning men med en bra nackkudde ökar du förutsättningarna att allt ska gå bra.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.064