23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya skönhetstrender för 2020

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Få starka ögonfransarna och så fungerar balsammetoden

Allt fler intresserar sig för balsammetoden och vad den kan göra för att stärka ditt hår. Under 2020 har allt fler svenskar upptäckt vad det kan göra för det fina svenska håret. Den trenden kommer att fortsätta att växa sig starkare, precis som trenden att markera dina drag med hjälp av ögonbryn och starka, långa ögonfransar. 

Nästa stora trend i hårvård 2020: balmsammetoden 
Det går alltid nya trender i hur du ska ta hand om din kropp och ditt hår, och 2020 är förstås inget undantag. Faktiskt var det först på 1970-talet som det blev modernt att tvätta håret dagligen, innan dess valde man att tvätta det mer sparsamt. 
Vi vet alla vilka nackdelar det får att tvätta med schampo varje dag, hur det kan slita på håret, göra det fett och glanslöst när man tar en paus och inte fortsätter att tvätta det i samma utsträckning som tidigare. 
Orsaken till detta är “SL-sulfater” - ingrediensen som skapar det skum vid tvätt.  Ett vanligt schampo med SL-sulfater är tyvärr så effektivt att istället för att bara tvätta rent håret så drar schampot även ur all fukt från hår och hårbotten. 
I längden påverkar detta talgkörtlarna i hårbotten att torka ut håret och hårbottens naturliga oljor på detta sätt.  Det gör att talgkörtlarna i hårbotten börja överproducera fett för att kompensera för den fukt som försvunnit. Detta resulterar i ett hår som ofta upplevs som “fettigt” eller “flott”. 
Därför har det senaste tiden kommit ett motstånd emot traditionella schampon, och allt fler försöker också att begränsa sin användning av schampo till färre gånger i veckan. Och nu har det kommit ännu en lösning på problemet: balmsammetoden. 

Balmsammetoden: ett nytt sätt för glansigt hår 
Metoden går ut på att du byter ut schampot mot vissa typer av balsam. De nyttiga fettalkoholerna i balsamet löser upp smutsen och fettet i ditt hår utan att sno fukten och tvätta bort de naturliga oljorna din hårbotten behöver. Balsammetoden vårdar håret istället för att skada det.  
Eftersom metoden är relativt ny så finns det självklart mängder av frågor kring balsammetoden, sista schampo och godkända produkter. Hairlust heter en av de nordiska föregångarna på området, de tillverkar organiska närproducerade produkter som är skapade just för det nordiska fina håret, och allt fler väljer just deras produkter när de prövar balmsammetoden. 
Det kan vara lite svårt att komma igång men om du vill dyka ner i det rekommenderar jag denna artikel om balsammetoden 2020. Här kan du läsa mer om de viktigaste orsakerna till att överväga balsammetoden.

Trenden fortsätter 2020: ögonfransar och bryn: bigger is better 
Vi vill alla ha ett frisk och naturligt utseende och vad kan vara bättre än att ha markerade ögon. 
Starka ögonfransar och ögonbryn så är den bästa vägen att gå, och en trend som fortsätter att hålla i sig under 2020. För att få den rätta styrkan i ansiktet så gäller det att stärka det som natyuren givit dig. En klok lösning är att du testar dig fram tills du hittar ditt bästa ögonfransserum på marknaden.
Naturligtvis finns det andra lösningar, som att färga, sätta på lösögonfransar och andra former av fransförlängning. Men för en långvarig effekt så ska du överväga ögonfransserum som stärker, förlänger och bygger upp dina egna ögonfransar. 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062