23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ljudbok - ett komplement till en vanlig bok

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Om du är en person som älskar att läsa böcker kanske du tänker att en ljudbok inte är något för dig.

Men - en ljudbok ska inte ses som en ersättning till en vanlig bok, utan som ett komplement. När du lyssnar på en ljudbok kan du stänga ute ljud, sluta ögonen och koppla av genom att endast lyssna på berättarrösten. 

Många är skeptiska till ljudböcker till en början - speciellt om ni är flera som ska lyssna på en ljudbok i bilen. Fråga dina medpassagerare om de är villiga att prova det i en halvtimme och stannar efter tiden och stäm av om de uppskattade ljudboken. Får du negativ respons kanske du behöver testa någon annan ljudbok eller prova igen senare - för de absolut flesta uppskattarljudböcker även om det kan ta ett tag att vänja sig vid formatet.

Ljudböcker är perfekt vid hushållsarbete
Om du är ensam är det perfekt att lyssna på en ljudbok när du du tex. målar om stugan eller arbetar i trädgården med lurar i öronen. Du kommer glömma bort att du får nytta gjort samtidigt som tiden flyger förbi när du sjunker in i berättelsen.

Lyssna på ett utdrag
De flesta sajter som tillhandahåller ljudböcker tillåter lyssnaren att först lyssna på ett utdrag ur boken. Ett utdrag brukar vara någon eller några minuter långt och ger dig en möjlighet att lyssna på berättarrösten och vilken stil ljudboken har. Stör man sig på personen som talar i ljudboken kommer det förmodligen inte bli trevlig upplevelse och då är det bäst att stoppa direkt.

Jämför olika leverantörer av ljudböcker
Allaljudbocker.se är en svensk jämförelsesajt som låter dig jämföra olika leverantörer av ljudböcker. Både svenska och utländska företag finns med på deras sajt. Jämför efter pris, utbud och övriga villkor för att hitta den tjänst som passar dig bäst. De betygsätter också tjänsternas appar efter användarvänlighet och design samt listar upp vilka företag som låter dig pröva deras tjänst gratis - vilket många företag låter sina användare göra.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.066