23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tillbehör en småföretagare behöver på kontoret

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Om du är en småföretagare är det en hel del saker för kontoret som du behöver.

Självklart spelar det in vilken bransch du är i och vad du säljer - men gemensam är att det är en del saker som behöver köpas in. Vilka är då de vanligaste tillbehör som en småföretagare behöver? Här nedan går vi igenom några av dessa.

Prylar för skrivbordet
För skrivbordet krävs en hel del tillbehör för att du som småföretagare ska kunna arbeta effektivt. Skrivbordsställ för att ställa datorn på och minimera risker för ryggproblem är ett viktigt tillbehör. 

En bra och ergonomiskt utformad kontorsstol är också nödvändigt. Att sitta på en vanlig stol några veckor fungerar visserligen - men med tiden finns det en risk att kroppen säger ifrån. En kontorsstol är snällare mot din kropp och gör att du kan arbeta effektivare.

Whiteboard - för möten och minnen
En whiteboard är en annan sak som en småföretagare behöver. För möten är ett whiteboard ett måste - där kan ni skriva ner era tankar, ideer och hur ni ska ta företaget framåt. Men också för att skriva ner anteckningar, saker att komma ihåg eller bara lämna ett meddelande till varandra. Underskatta inte fysiska meddelandet och text då och då - allt behöver inte sker digitalt.

Ultraljudstvätt - för säker rengöring
En ultraljudstvätt är en utmärkt produkt för rengöring av mindre och mer svåråtkomliga produkter - som tex. smycken, glasögon, utrustning, maskiner med svåra utrymmen etc. Säljer ditt företaget något av dessa är detta en superbra sak att införskaffa. 

En ultraljudstvätt rengör med ultraljud som är snällt mot ytan och inte lämnar några skador. Slipp att skrubba eller borsta som både kan vara tidskrävande och skada ytan. 

Läs mer om ultraljudstvättar på https://www.expondo.se/ultraljudstvaettar/. Expondo är en ledande företag inom ultraljudstvättar i olika storlekar, prisklasser och med olika kapacitet.

Säkerhet på kontoret eller butiken
På kontoret, och speciellt i butiken om du har en sådan, är säkerheten mycket viktig. Tyvärr är det alltför vanligt att småföretagare råkar ut för inbrottstjuvar, stölder eller vandalisering. Minimera dessa risker så mycket som möjligt. 

Ett larm är det första du bör införskaffa. Ett högt tjutande ljud skrämmer iväg många tjuvar. Glöm inte heller klisterlappar som talar om att lokalen är utrustad med ett larm - det kommer förhoppningsvis få tjuven att inte ens försöka bryta sig in. 

Dörröppnare med fingeravtryck/kortläsare är en annan superbra sak. Då ser du vem som kommer in i lokalen och vid vilken tidpunkt. När en anställd slutar eller en ny kollega börjar kan du enkelt flytta över behörigheterna till den nya personen.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078