23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Att ställa ut på mässa

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Som företagare är det idag viktigt att synas på en mängd olika sätt.

Dels ha en bra hemsida, finnas på sociala medier, dels att ställa ut på mässa eller delta i olika events för att visa upp sig. Idag finns det många bra mässor att ställa ut på så som Stockholmsmässan, Elmia och Svenska Mässan. Om du ska ställa ut, så är det en del saker att tänka på. Det är bra att ha en välplanerad monter som ett exempel. Vissa mässor an du hyra monter på, andra ställen är det ett måste ordna själv. För dig som behöver köpa eller hyra, du kan vända dig till Nordens största leverantör av hallar, tält, möbler, presenningar och event för att skaffa det du behöver.

Förbered dig inför mässan
Det gäller att du väljer rätt mässa att ställa ut på, som är anpassat för din bransch eller ditt företag. Det brukar finnas olika branschspecifika mässor att delta i. Ha en bra plan när det kommer till din monter eller ditt utställningstält. Du bör tänka till när det gäller inredning, utförande och belysning. Fundera även på vad du vill säga med din monter samt om du ska ha aktiviteter, tävlingar eller demonstrationer. Gåvor och profilprodukter är ofta även det ett uppskattat inslag. Se till att den personal som ska stå i montern vet vad de talar om samt att de är välklädda så väl som alltid har ett leende på läpparna, oavsett vad som sker.

Bra tips om du ska ställa ut
Om du har bestämt dig för att ställa ut på en viss mässa, kolla av skissen över området och boka en monter eller plats du tycker verkar bra. Kolla om du måste stå för något själv eller om det finns paketpris. Fundera om du vill bjuda in potentiella kunder att komma till mässan. Din monter måste även vara så attraktiv som möjligt. Det så att potentiella kunder besöker din monter, samt stannar kvar en längre stund. Fundera på hur du kan göra för att locka till dig besökare på ett bra sätt. Är det genom att synas på långt håll, eller ha ett eller flera bra erbjudanden eller båda delar? Se även till så att all den teknik du behöver fungerar innan mässan. Du bör också se till att sätta upp mål som är mätbara så som vad du vill uppnå genom denna mässa, samt kanske hur många kunder du vill möta för att känna dig nöjd.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.065