23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Att utrusta ett kontor – lättare än vad du tror

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Behöver du utrusta ett kontor och har svårt att tänka du var du ska börja?

Från början. Starta där även om det svaret kan låta lite blasé. Bestäm vilket möblemang som ska köpas in. Hur många skrivbord och stolar ska beställas i enlighet med antalet personer som aktivt kommer att använda kontoret. Om någon av kollegorna har ryggproblem eller ett annat speciellt behov kan ergonomiska stolar och bord behövas.
Datorerna är A och O i vårt digitaliserade samhälle och ett kontor utan datorutrustning kommer att ha svårt att medverka i några arbetsuppgifter. Efter själva interiören gäller det att se över datorbehovet. Antal maskiner ska kombineras med modell och val av bredband.

Även om större delar av verksamheterna är idag digitala har många kontor behov av kopieringsmaskiner och skrivare. Om du inte hittar rätt i det området finns det en hel del information om skrivare och abonnemang på nätet. Printerguys.eu/sv/ är bara ett exempel på ett företag som kan vara till hjälp.

Hyr en skrivare – så här gör du
Många kontor väljer att hyra en skrivare istället för att investera i egen. Vad vinner du på det? Om du hyr en skrivare på abonnemang, kan hyresavtalet i de allra flesta fall sägas upp när som. I branschen är det vanligt att kunden betalar ett lägre pris ju längre avtalstiden är.
Den största fördelen med att hyra en skrivare är att uthyraren oftast erbjuder fri service. Vid fel eller problem skickas det tekniskt kunnig personal som åtgärdar felet.
En bra partner bör erbjuda kontrakt utan bindningstid och fri service. Sök efter just sådana på nätet.

Trivselfaktorn på kontoret bör vara hög
Vad bidrar till att medarbetarna trivs på sin arbetsplats? Först och främst hänger detta tätt ihop med själva teamandan. Om ledning arbetar aktivt för att skapa en bra sådan kommer majoriteten av teamet att trivas på jobbet. För att behålla stämningen kan företaget se till att organisera webinars, casual Friday där alla får klä sig precis som de vill. Många tycker även att boka en helg för konferens kombinerad med friluftsaktiviteter håller teamandan uppe.
Ett enkelt knep är också att utrusta kontoret med något som uppskattas av alla. Det enklaste är givetvis att bjuda på gott kaffe för företagets räkning. Vissa firmor utvidgar konceptet ännu mer och möblerar ett litet utrymme på kontoret med sköna kuddar och fåtöljer där medarbetarna kan ta sin eftermiddagsfika i lugn och ro.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063