23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nattduksbordet – ett bra komplement

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Låt oss måla en bild. Ett sovrum i ljusa färger låter in kvällens skymning genom fönstren. Det är läggdags och huset är tyst. Rummet har precis vädrats och de rena lakanen doftar gott.

Det är en perfekt kväll för avslappning. Du går och lägger dig och öppnar den nyinköpta boken. Du läser några sidor och ska somna. Och där bryts den perfekta stämningen. Var ställer du boken om du inte har ett nattduksbord bredvid sängramen?  Ska du bara lägga den på golvet precis bredvid vattenglaset? Det är ju obekvämt! Tänk om du missar och boken trillar direkt över vattenglaset och det blir bara pannkaka av de t hela.

Med andra ord är nattduksbordet ett nödvändigt komplement för varje sovrum. Se alla nattduksborde på vidaxl.se

Nattduksbordets vanligaste plats
Ja, ett nattduksbord placeras bredvid sängen och det är dess onekliga plats. Det är bekvämast så och mest praktiskt. Vill du vara lite mer kreativ och modern kan du även ha ett nattduksbord lite längre bort kanske i hörnet eller på någon annan plats men sanningen är att du kommer tycka att det inte är lika behagligt. Om det inte är ställt precis bredvid kudden kommer du att behöva gå upp för att hämta något du behöver i samband med din kvällsrutin. Det kan handla om allt från en bok till handkräm eller vattenglas. 

Hur väljer du nattduksbord?
Sortimentet av nattduksbord är väldigt brett. Du kan välja allt från robusta och större varianter till eleganta bord i ljust trä. Valet är ditt och ska givetvis anpassas sovrummets övriga design. Vissa väljer att köpa nattduksbord i starka färger för att få en färgklick medans andra föredrar att ha en diskretare variant som inte fångar blicken när man kliver in. Alternativen är många. Ifall du inte hittar rätt inspiration kan du alltid ta dig en titt på nätet, där finns gott om designguider.

Egentligen kan du använda olika saker som nattduksbord. Vissa väljer att ha en cool stol istället för det klassiska nattduksbordet och det fungerar bra om lösningen går hand i hand med övrigt möblemang.

Viktigast är det att välja en möbel eller klassiskt bord i rätt höjd. Vad är en bra höjd? Nattduksbordet ska ungefär vara i linje med madrassens höjd. Det är både estetiskt snyggt och väldigt funktionellt.

Ett för lågt nattduksbord gör att du kommer att behöva sträcka dig efter för att hämta något. Det är inte skönt, speciellt om det sker under natten. Samma gäller även ett högt nattduksbord.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094