23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nytt skyddande emballage med ditt varumärke i fokus

| Medlemsnyhet | Företag Avisera AB

Glöm tråkiga plastmaterial, nu kan du skydda dina varor och samtidigt behålla ditt varumärke i fokus! Tissue Void Fill är ett nytt stötdämpande pappersemballage med tillhörande dispensermaskin, som skapar en wow-känsla för kunden vid unboxing.

En av de största förpackningsutmaningarna för en e-handlare är att skicka kostnadseffektiva, effektivt packade paket som skyddar varorna – men som fortfarande visar upp vem du som avsändare är och som ger kunden en trevlig upplevelse. 

Glöm tråkiga plastmaterial, nu kan du skydda dina varor på ett hållbart sätt och samtidigt behålla ditt varumärke i fokus. Tissue Void Fill är ett nytt stötdämpande pappersemballage med tillhörande dispensermaskin, som skapar en wow-känsla för kunden.

Tissue Void Fill är ett specialvikt silkespapper levererat i buntar med ett eller två lager för stötdämpande effekt. Pappret är 100% klimatneutralt & finns i 100% återvunnet PCW (Post Consumer Waste). Kombinera färger som du vill eller beställ papper med eget tryck!  Läs mer


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Avisera AB

Sankt Eriksgatan 60
102 21 Stockholm
Sverige
Avisera AB

Bilder och video

Tissue Void FillEmballageKombinera olika färger

Sänd till en kollega

0.095