23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nordic Retail har slutit ett avtal med SGN Sport Sverige.

| Medlemsnyhet | Företag Nordic Retail (NR Retail, Sverige Filial)

Nordic Retail har nyligen slutit ett stort avtal med SGN Sport. Nordic Retail kommer därför i framtiden att vara leverantör av lösningar inom varularm, kameraövervakning och butiksdrift till butikskedjorna Team Sportia, Sportringen och Bike Nation.

 

Med drygt 220 butiker över hela Sverige samt en konstant ökande e-handel, så är SGN-gruppen en stark aktör både lokalt och nationellt. Bike Nation är cykelexperterna inom SGN-gruppen, medan Team Sportia och Sportringen båda är framgångsrika sportkedjor inom både cykel- och friluftsprodukter.

 

Efter ägarskiftet och sammanslagningen av de individuella butikskedjorna, så skapades SGN Sport, under de senaste åren har SGN Sport haft goda resultat. Det är självklart för ett företag i en sådan situation att stärka sig ytterligare med hjälp av genuina säkerhets- och butikslösningar. Nordic Retail ser verkligen fram emot detta samarbete med SGN Sport.

 

Nordic Retail har många års erfarenhet inom specialiserade lösningar för att minska svinn och öka säkerheten i butiker, samt lösningar för att skapa merförsäljning och underlätta arbetet för butikspersonal. Nordic Retail känner sig därför väl rustade för att supporta SGN Sport i denna process.

 

Mikael Resare, som är National Key Account Manager för Sverige hos Nordic Retail säger:

Vi är mycket stolta och glada över att få samarbeta med SGN Sport för att hjälpa deras butiker att minska svinnet och öka försäljningen. SGN är en extremt entreprenörsdriven kedja på stark frammarsch, och det ska bli otroligt spännande och roligt att följa deras resa framöver.

 

Lars Palmgren, CEO i SGN Sport, kommenterar:

I vår stora partnerfamilj har vi knutit till oss experter på allt från juridik, hotell, butiksinredning och e-handel. För oss är det viktigt att minska svinnet, och vi är därför jätteglada över att även knyta Nordic Retail till oss. Vi vill göra det lätt för våra handlare att driva sin butik, vi frigör helt enkelt värdefull tid för dem genom att se till att deras butiker mår bra.

Medlemsnyhet

Företag
Nordic Retail (NR Retail, Sverige Filial)

Fridhemsvägen 15
372 38 Ronneby
Sverige
Nordic Retail (NR Retail, Sverige Filial)

Sänd till en kollega

0.078