23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hur du får dina anställda att bygga din framgång

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

“Teamwork är dreamwork”, “Teamwork är nyckeln till framgång”. Många är uttrycken och klichéerna som rör detta ämne, vilket verkar vara ett av de trendigaste ämnena under 2000-talet.

Men är det verkligen så viktigt? Faktum är att i dagens värld, där konkurrensen är hänsynslös och effektivitet är allt, glömmer man ofta vikten av ett team som arbetar som ett väloljat maskineri.

Fördelar med att ha en engagerad personal

Forskning visar att entusiastiska medarbetare som känner sig uppskattade och värderade faktiskt kommer att prestera upp till tre gånger bättre än sina mindre motiverade kollegor. Studier visar utan tvekan att inspirerade och engagerade medarbetare kommer att bidra till:

  • Ökad produktivitet
  • Ökad kreativitet
  • Bättre kundservice

Effectory Employee engagement är ett innovativt sätt att engagera dina anställda på en mycket mer utökad nivå. Den allmänna idén är att få dem att delta mer, låta deras röster höras och att de verkligen kan bidra till och vara en del av ditt företags framgång.

När vi lyckas få dem att känna sig respekterade, värderade och uppfyllda kommer de att ge oss sin topprestanda. När vi ger dem de verktyg de behöver för att växa och utveckla, kommer de att ge oss deras lojalitet. Vad vi ger får vi tiofaldigt.

Modernt ledarskap

För inte så många årtionden sedan var visionen om en ''ledare'' någon som borde respekteras och fruktas, någon slags diktator som måste följas och dyrkas (till hans / hennes ansikte, i kaffepausen var det allmänna diskussionsämnet vanligtvis hur inkompetent, dum och elak han / hon var).

Men i vår tid leder en bra ledare med gott exempel. Han / hon inspirerar, uppmuntrar och visar vägen. Varför har denna förändring åstadkommits? Helt enkelt för att det är mycket effektivare.

Tidigare generationer såg sin arbetsplats som ett medel för ett mål, de arbetade 9-5 i en själasugande miljö för att få sin lönecheck och betala av huset. Då kände de sig åtminstone till viss del uppfyllda. Men saker har förändrats, så vi som ledare måste anpassa oss till detta.

Ett utmärkt sätt att lära sig hur du lyssnar på dina anställda och gör dem engagerade i att prestera som bäst på sin arbetsplats är att kolla in https://www.effectory.com/. Här har du all information du behöver om fördelarna som ditt företag kan dra bara genom att be om och lyssna på den feedback som din personal ger dig. Sätt upp ett gemensamt mål för ditt företag och dina anställda - om du hjälper dem att leva ut sin fulla potential så kommer de att göra detsamma för ditt företag.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.079