23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hur rekryterar vi ny personal?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att rekrytera ny personal har länge skett ganska stelbent inom respektive bransch. Detta är ett ganska farligt och begränsande beteende.

Det finns kanske inte tillräckligt med kvalificerad, ledig arbetskraft inom den egna branschen eller så söker folk inom branschen bara för att försöka få en högre lön och inte för att de brinner för jobbet.

Sök din personal i andra branscher. Det handlar om att hitta rätt person, har man väl hittat rätt person så är det bara att lära denna person jobbet. Jag hade kontakt med ett företag i resebranschen som sökte nya säljare men det fanns inga bra resesäljare att få. Säljare som säljare vi rekryterade supersäljare från andra branscher och sedan lärde vi dem reseprodukten, det blev en hit.

Sen finns alltid frågan ska vi rekrytera ny egen personal eller ska vi hyra in konsulter. På denna fråga finns egentligen inget generellt svar utan här måste man göra en bedömning dels angående typen av arbete som ska utföras dels över hur lång tid denna eventuella extrapersonal skulle behövas.

Det är lite samma sak som med förvaring, ska vi bygga till eller bygga om för att få plats till ytterligare förvaring eller ska vi hyra externa lokaler. Många tror att en möbel för förvaring måste vara som en låda, glöm det. Oavsett hur din bostad ser ut så kan Handcrafted Interior hitta en förvaringslösning åt dig eftersom alla deras möbler är handtillverkade och måttanpassade. Med deras specialbyggda kundanpassade lösningar öppnas det upp möjligheter som standardprodukten inte kan infria. Ett exempel på detta är snedtaksskåp, alltså ett litet förvaringsutrymme i vinkeln mellan golv och snedtak. Eller så kanske din hall är så smal att det är bättre med ett skåp som har ett djup på 40 centimeter än standardmåttet på 60 centimeter.

När du vänder dig till ett företag som HCI (Handcrafted Interior) får du specialbyggda kundanpassade lösningar som öppnar upp helt andra möjligheter än de som standardprodukten kan erbjuda. Det finns idag en ökad efterfrågan på möbler som inte enbart förskönar bostaden och gör förvaringen lättare utan möbler som även bidrar till att skapa en designmässig hållning, en röd tråd genom inredningen som dessutom bidrar till att öka bostadens värde.

Låter detta dyrt? Det behöver det alls inte vara och dessutom är tillfredställelsen så mycket större när du själv har varit med och bestämt hur den måttanpassade möbeln ska passa in i ditt hem.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063