23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Topp 3 bästa nöjesparkerna att åka till

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Nu börjar man skymta den gröna färgen, den där ljusgröna färgen som vi ser varje vår och som på något sätt symboliserar bättre tider. En ny start och ett hopp om att det dels blir lite bättre väder och inte minst varmare.

Och när det är bra väder ute kan en perfekt idé vara att åka till en nöjespark. I Sverige har vi en hel del nöjesparker och i denna artikeln har vi listat topp 3. Om du vill göra något kul tillsammans med vänner eller familj så kan du läsa vidare här och få bästa tipsen.

Transport
Först och främst måste ni kunna ta er till nöjesparken. Man kan enkelt köra till de flesta nöjesparker och ofta är det i själva verket gratis parkering på många av dem. Om du inte har någon bil finns det en enkel och billig lösning – hyr en bil. Men en hyrbil kan du och din familj enkelt ta er runt. Det är dessutom enkelt att välja en bil och hämta upp den. Med en bil kan ni själva bestämma när ni vill åka dit och när ni vill åka hem. Det finns inget värre än att behöva vänta i tre kvart på bussen, för att sedan byta till tåg eller tunnelbana.

Hyr en bil så slipper ni stressen med att passa en massa tider med kollektivtrafikens alla förseningar – dessutom ger det frihet att åka förbi någonstans om ni blir hungriga och vill äta en god middag på vägen hem. Tyvärr är det sällan enkelt att ta sig till en nöjespark med kollektivtrafiken eftersom parkerna allt som oftast ligger utanför städer och till dels på landet. Orsaken till detta är med all säkerhet att marken är billigare och det är enklare att skapa en större park, vilket är positivt, men i förhållande till att ta sig dit är bil att föredra. 

  1. Skara Sommarland
    En mycket trevlig nöjespark som både har vattenbaserade åkattraktioner och vanliga. Detta vackra nöjesfält ligger i naturskön omgivelser och har något för alla. Hit tar du dig enklast med bil.
  2. Kolmården
    Vårt allas Kolmården. Den vackra djurpark som ligger i den finaste naturen. Här går djuren fritt omkring, har du bil kan du kan köra igenom en savann där det går lösa djur.
  3. Ölands djur & nöjespark
    På den svenska ön Öland ligger en djur och nöjespark som verkligen har något för alla. Hit kan du enklast ta dig med bil. Missa inte att ta med er badkläderna om vädret tillåter, Öland har nämligen väldigt fina stränder där man kan ta sig ett dopp på vägen hem.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062