23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mer om professionella arbetsshorts

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

För dig som arbetar utomhus under en varm sommar behöver du inte bara ha rätt verktyg utan även bra kläder och arbetsskor

Lösningen är att välja passande arbetsshorts. Inte bara vilka arbetsshorts som helst utan helst professionella arbetsshorts av hög kvalitet och en lång hållbarhet. Vilka företag tillverkar förstklassiga professionella arbetsshorts? Industrin är välutvecklad och det finns gott om olika varumärken som utmärker sig med hög kvalitet och intressanta lösningar då Engelbert Strauss bara är ett exempel på ett sådant.

Att sortimentet av professionella arbetsshorts är stort är ingen nyhet direkt. Idag kan man hitta allt från arbetsshorts till byxor i diverse färger. Men vilka typer av arbetsbyxor finns det? Piratbyxor, overaller, snickarbyxor och helbyxor är bland de vanligaste. För dig som arbetar utomhus under sommaren och behöver arbetskläder gäller det dock att titta lite noggrannare på korta arbetsbyxor. Är arbetsshorts tillåtna i hantverkaryrket? Svaret är ja. Det beror på vilket typ av hantverk det gäller men givetvis är de tillåtna.

Vilka krav bör arbetsshortsen uppfylla berättar vi i nästa avsnitt. Stanna gärna kvar och läs vidare.

Vilka krav bör professionella arbetsshorts uppfylla?

Det ställs höga krav på dagens arbetsshorts. Deras tillverkningsmaterial ska vara andningsbart, de ska vara tåliga mot värme och hålla kroppen så sval som möjligt. Dessutom ska de vara högfunktionella med benfikor och fack för förvaring av verktyg är två absoluta måsten. Här kommer en lista över de viktigaste egenskaperna som professionella arbetsshorts bör ha:

  • Ergonomiskt sydda
  • Helst med en modern silhuett
  • Hög flexibilitet med töjbara sidor och linningar
  • Stabila sömmar som håller
  • Bältesöglor
  • Förstärkta bakfickor
  • Funktionella tumstocksficka och benficka/benfickor
  • Lätt vikt

Livslängd och pris på professionella arbetsshorts

Livslängden på arbetsshorts varierar mycket beroende på hur de använts och vilket varumärke du valt att handla från. Högkvalitativa arbetskläder som tvättas och underhålls på rätt sätt kan hålla länge. Arbetskläder slits ganska snabbt speciellt för dig som arbetar inom byggbranschen. De moderna arbetsshortsen och övrig yrkesklädsel är tillverkade av slitstarka material vilket förlänger livslängden men som sagt mycket beror på vilka typer av arbetsuppgifter du har och hur du tar hand om dina arbetsshorts.

Priserna varierar relativt mycket olika varumärken och modeller emellan. Priset börjar från 300 kronor upp mot 800 kronor för ett par arbetsshorts.

Hur väljer du rätt arbetsshorts? Viktigast är att göra en lista över varumärken som du helst bär. Sedan kan urvalet bli lite enklare. Titta på sortimentet och välj arbetskläder som passar säsongen och dina arbetsuppgifter. Titta noggrant för att se om alla detaljer som du faktiskt behöver finns, kolla efter benfickor, material, stretch och andra viktiga fördelar. Undersök priserna, ifall de överensstämmer med din budget kan du bara klicka hem det utvalda plagget.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078