23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ekonomiska och hållbara förpackningar

| Medlemsnyhet | Företag Scanlux Packaging A/S

Bland de ledande och mest populära onlinebutikerna i Norge hittar du FLOYD. En modern webbshop som säljer high fashion-kläder. FLOYD har valt Scanlux Packaging som partner för utveckling av deras emballage.

För FLOYD.no handlar den perfekta shoppingupplevelsen inte bara om att köp på webbshoppen, utan upplevelsen ska inkludera så mycket mer. Det ska vara allt från deras blogg med kunskap och inspiration till frakt, leverans och förpackning av varorna – kort sagt hela värdekedjan.

Det är alltså en helhetsupplevelse, där emballaget är ett viktigt delelement. Här, å ena sidan, ville företaget erbjuda sina kunder spännande och mer hållbara fraktpåsar, men å andra sidan skulle påsarna helst inte bli dyrare av den anledningen.

Just denna uppgift var starten på företagets mångåriga samarbete med Scanlux Packaging.

En ekonomisk förpackningslösning – för miljön och slutresultatet
Processen började med ett förtydligande samtal där FLOYDs behov och önskningar upptäcktes. Dessa inkluderade behovet av:

  • Diskussion angående utveckling av deras produkter
  • Utveckling och produktion av nya, miljövänliga och billigare försändelseemballage
  • Utveckling och produktion av butikspåsar

Dessa behov översattes till en total ”paketlösning”. Här samlade FLOYD alla produkter på Scanlux Packaging och detta har bidragit till en enklare och smidigare vardag, eftersom de numera endast skulle förhålla sig till en leverantör.

Själva emballagelösningen bestod av en högkvalitativ påse där tjockleken kontinuerligt reducerades. Förbrukningen av material minskade därmed gradvis, vilket påverkade både ekonomin och klimatpåverkan.

Som en del av paketet producerades det påsar av papper och plast till FLOYDs fysiska butiker, och påsarna lever upp till företagets höga krav. Detta inkluderar både kvalitet, hållbarhet och visuellt utseende.

Scanlux Packaging är med andra ord både leverantör av emballage och en fast sparringpartner när det kommer till produkter och emballage.

Klicka här under for att läsa mer. Trevlig läsning!

FLOYD – en omfattande emballagelösning till förmån för ekonomin och miljön

 Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har från starten 1988 satsat på kvalitet och hållbarhet i valet av material till emballage. Med huvudkontor i Fredensborg, Danmark, fungerar Scanlux Packaging som partner för ett antal stora europeiska detaljhandelskedjor. Företaget erbjuder faciliteter och kompetens inom design, lager och distribution. Scanlux Packaging har genom åren erhållit flera miljöcertifieringar. Dessa certifikat är välkända och garanterar att de föreskrivna standarderna uppfylls och kontrolleras.

Med expertis i bagaget
Med tusentals kunder i hela Europa har Scanlux Packaging uppnått en solid expertis inom e-handelsemballage, påsar och inslagning. Därutöver erbjuder vi ett omfattande sortiment av presentpapper, askar, band, vinförpackningar med tillbehör som tillsammans kan utgöra en sammanhängande emballagelösning för Sveriges detaljhandlare och webshoppar.

Medlemsnyhet

Företag
Scanlux Packaging A/S

Kungstorget 8, 252 78 Helsingborg
252 78 Helsingborg
Sverige
Scanlux Packaging A/S

Sänd till en kollega

0.094