23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Varför ger vi varandra presenter och varför slår vi in dem?

| Medlemsnyhet | Företag Scanlux Packaging A/S

Det finns inget bättre än att ge en present till en person man tycker om. Det skulle väl i så fall vara att få en present från samma person. Världen kryllar av givare och mottagare som dagligen överraskar varandra med presenter.

Det finns inget bättre än att ge en present till en person man tycker om. Det skulle väl i så fall vara att få en present från samma person.

Världen kryllar av givare och mottagare som dagligen överraskar varandra med presenter. Särskilt vid speciella tillfällen och högtider är det populärt att ge presenter – t.ex. vid jul, födelsedagar, bröllop, årsdagar, konfirmation, alla hjärtans dag och andra viktiga händelser. Den bästa presenten är dock kanske ”bara för att-presenten”, som ges utan någon särskild anledning och som därför överraskar extra mycket.

Vad är det dock som gör en present helt unik? Hur överraskar du mottagaren på bästa sätt? Kan du göra själva givandet av presenten till en helhetsupplevelse som börjar redan innan presenten har öppnats? Och varför ger vi egentligen presenter till varandra?

Det är just dessa frågor vi vill belysa i denna artikel. Det finns ett stort brand-värde i att göra givandet av presenten till en upplevelse och kanske kan detta inspirera dig i ditt val av både emballage och emballageleverantör.

Klicka här under for att läsa mer. Trevlig läsning!

Varför ger vi varandra presenter och varför slår vi in dem?

 

Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har från starten 1988 satsat på kvalitet och hållbarhet i valet av material till emballage. Med huvudkontor i Fredensborg, Danmark, fungerar Scanlux Packaging som partner för ett antal stora europeiska detaljhandelskedjor. Företaget erbjuder faciliteter och kompetens inom design, lager och distribution. Scanlux Packaging har genom åren erhållit flera miljöcertifieringar. Dessa certifikat är välkända och garanterar att de föreskrivna standarderna uppfylls och kontrolleras.

Med expertis i bagaget
Med tusentals kunder i hela Europa har Scanlux Packaging uppnått en solid expertis inom e-handelsemballage, påsar och inslagning. Därutöver erbjuder vi ett omfattande sortiment av presentpapper, askar, band, vinförpackningar med tillbehör som tillsammans kan utgöra en sammanhängande emballagelösning för Sveriges detaljhandlare och webshoppar.

Medlemsnyhet

Företag
Scanlux Packaging A/S

Kungstorget 8, 252 78 Helsingborg
252 78 Helsingborg
Sverige
Scanlux Packaging A/S

Sänd till en kollega

0.063