23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Så får du mer tid över i vardagen – som förälder   

| Medlemsnyhet | Företag helloclean

Vardagslivet kan ibland kännas som ett klurigt pussel. För att hinna med jobb, familj och ett rent hem kan det vara värt att ta hjälp. Vi erbjuder läxhjälp, barnpassning från erfarna nannies samt prisvärd hemstädning.

Så får du mer tid över i vardagen – som förälder 
 
Även om familjelivet är det finaste man har, kan det ibland ta ordentligt på krafterna. När hann du senast till gymmet egentligen? Eller fick en kväll tillsammans med vännerna utan din partner eller några barn? Med en nanny från Hey Kiddo får du avlastning i vardagen, samtidigt som ditt barn är i trygga händer. 
 
Svårt att finna balansen?  
Många upplever att det är svårt att finna balansen mellan karriär och familj, det kanske inte heller är så konstigt. I dagens samhälle arbetar vanligtvis båda föräldrar heltid, samtidigt som man sköter majoriteten av hushållssysslorna själv. Dåligt samvete kan uppkomma både av att man jobbar för mycket och lägger för lite tid på barnen. Eller att man sviker sina vänner, när man inte har orken att träffas. Oavsett hur man försöker att få det att gå ihop, finns det bara ett visst antal timmar på dygnet. Med lite avlastning från en barnvakt blir det enklare.  
 
Därför kan en nanny minska din stress 
Genom att anlita en barnvakt några timmar i veckan, får du som förälder mer tid att ta hand om dig själv, och göra det där som sällan hinns med. Familjens nanny kan exempelvis hjälpa till med hämtning och lämning från skola och fritidsaktiviteter, samt förbereda mellanmål och måltider till barnen. Varför inte unna dig en sovmorgon innan jobbet, eller en middag på stan med vännerna? Att frigöra tid till det som stärker dig och du tycker är roligt, gör dig inte till en sämre förälder. Vi hävdar motsatsen, välmående föräldrar leder till välmående barn.   
 
Aktiv barnpassning – mer än en barnvakt 
Ofta är barnpassningen minst lika gottgörande för barnen, som för föräldern. Det är kul att ha en nanny från Hey Kiddo! Våra nannies främjar aktivitet framför stillasittande och tvekar inte för att leka i parken eller baka kakor. Med regelbunden barnpassning får ditt barn en vän och förebild att se upp till.  
 
Barnpassning med säkerhet i fokus 
Med en nanny från Hey Kiddo behöver du aldrig oroa dig över ditt barns trygghet. Vi genomför alltid noggranna rekryteringsprocesser, bakgrundskontroller samt utbildar våra nannies i hjärt- och lungräddning.  
 
Hey Kiddo: En del av något större 
Hey Kiddo ingår i koncernen A Plus Education Group tillsammans med My Academy och Studybuddy som erbjuder läxhjälp,  mattehjälp  och  studiehjälp. Numera även Hello Clean  Städhjälp. Med över 2000 anställda bidrar vi till att hjälpa ungdomar, barn och familjer med allt från aktiv barnpassning, professionell hemstädning till utmärkta studieresultat.  
 
 
 
 

Medlemsnyhet

Företag
helloclean

Scheelegatan 8
112 23 Stockholm
Sverige

Sänd till en kollega

0.078