23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Träffa oss på mässorna i 2022

| Medlemsnyhet | Företag Scanlux Packaging A/S

Vårt team är redo för några spännande utställningsdagar i januari februari och april 2022.

Vi ser fram emot att träffa både befintliga och nya kunder på mässorna och hjälpa dig från idé till produktion. I montern hittar du ett omfattande sortiment av presentpapper, presentpåsar, lådor, silkespapper, band, vinemballage och tillbehör, som ger dig en komplett och sammanhängande emballagelösning för din webbshop och dina fysiska butiker.

Hitta oss på de olika mässorna:

Nordstil Winter-mässan i Hamburg (15-17 januari) är den största livsstils- och modemässan i norra Tyskland. Här kan du upptäcka de senaste tyska och nordiska trenderna inom design, hem, trädgård, presentartiklar, smycken och mode.
Hitta oss här: Monter A4.0 C40

Formland, Herning  (3-6 februari) är Danmarks största designmässa, som i nästan 40 år har samlat yrkesverksamma med passion och kärlek för design och inredning från både Danmark och utomlands. Här hittar detaljhandlare nyheter och trender inom nordisk design och inredning för samtid och den närmaste framtiden.
Hitta oss här: Monter H6020

Retail TECH, e-Commerce Expo & Mark Tech Expo 2022 (20-21 april) är Nordens ledande mötesplats, konferens och mässa för framtidens handel, e-handel och marknadsföring. Tre-i-en-mässan är ett nav för alla Sveriges e-handlare, som kommer hit för att upptäcka ny innovativ teknik som kommer att forma framtidens e-handel, vilket är mer relevant än någonsin för den moderna konsumenten.
Hitta oss här: Monter F:07

15% rabatt på sortimentet i webshoppen
Du får 15% mässorabatt på våra normala webbshoppriser när du beställer i vår monter under mässan. Fråga efter rabatten i montern så hjälper vi dig att hitta rätt design för ditt företag. Dessutom erbjuder vi fri frakt vid beställningar över 3000 kr.

Gå på mässan på ett tryggt sätt
Du kan känna dig helt trygg på mässorna. Alla följer gällande riktlinjer för coronarestriktioner. Läs mer på mässornas egna hemsidor.

Medlemsnyhet

Företag
Scanlux Packaging A/S

Kungstorget 8, 252 78 Helsingborg
252 78 Helsingborg
Sverige
Scanlux Packaging A/S

Sänd till en kollega

0.094