23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Överraska och skäm bort dina kunder med en velourpresentpåse

| Medlemsnyhet | Företag Scanlux Packaging A/S

Presentpåsen har ett lockande exklusivt utseende och är insvept i velour. En gåva som både gör sig uppmärksammad och skämmer bort dina kunder.

Velourpåsen är både intressant att titta på och röra vid. På avstånd kanske man inte lägger märke till den, men när man kommer närmare blir man nyfiken och får ett behov av att plocka upp och röra vid den.

Presentpåsen är till för dig som vill ge dina kunder en exklusiv upplevelse utöver det vanliga. Med velourpresentpåsen kan du ta din inslagning till en ny nivå och samtidigt höja kundupplevelsen av din butik och ditt varumärke. Det är ett sätt att visa att du lever upp till den höga kvaliteten och fokuserar på exklusivitet. Det säger också något om ditt varumärkes värderingar. Det signalerar att du väljer att skämma bort dina kunder.

En idé som har varit på gång länge
Idén bakom velourpåsen är inte ny, men har legat och väntat på rätt tillfälle. Velour är dock inte det lättaste materialet att arbeta med och det fanns många utmaningar innan den slutliga lösningen kunde presenteras.

Flera metoder för att skapa den bästa lösningen testades. Valet föll på en innovativ och kostsam process som ger produkten en mycket hög kvalitet samtidigt som den skapar ett exklusivt utseende. Velouren är tät, mjuk och färgmättad, och presentpåsen är unik i sitt uttryck och material.

Vanliga presentpåsar har vanligtvis tejpstängning. På grund av velouren kan en tejpremsa inte hålla väskan stängd, utan i stället finns det ett hål för ett band. En fördel med band är att det kompletterar den exklusiva looken när du väljer kvalitetsband i silke eller gros grain. Du kan dessutom återanvända påsen eftersom det inte finns någon tejpremsa på den. Det ger dig möjlighet att ge vidare den unika upplevelsen till någon annan.

Vi på Scanlux är först med att tillverka denna typ av presentpåse i velour. Om du vill vara en av de första att skämma bort och skapa en extraordinär upplevelse för dina kunder är velourpåsen ett utmärkt exempel på en innovativ design som kan göra det möjligt.

Läs mer om velourpåsarna här:

Vill du imponera och skämma bort dina kunder med en unik presentpåse? Det kan du göra med vår presentpåse i velour

Du kan även köpa de exklusiva påsarna direkt här.

Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har från starten 1988 satsat på kvalitet och hållbarhet i valet av material till emballage. Med huvudkontor i Fredensborg, Danmark, fungerar Scanlux Packaging som partner för ett antal stora europeiska detaljhandelskedjor. Företaget erbjuder faciliteter och kompetens inom design, lager och distribution. Scanlux Packaging har genom åren erhållit flera miljöcertifieringar. Dessa certifikat är välkända och garanterar att de föreskrivna standarderna uppfylls och kontrolleras.

Med expertis i bagaget
Med tusentals kunder i hela Europa har Scanlux Packaging uppnått en solid expertis inom e-handelsemballage, påsar och inslagning. Därutöver erbjuder vi ett omfattande sortiment av presentpapper, askar, band, vinförpackningar med tillbehör som tillsammans kan utgöra en sammanhängande emballagelösning för Sveriges detaljhandlare och webshoppar.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Scanlux Packaging A/S

Kungstorget 8, 252 78 Helsingborg
252 78 Helsingborg
Sverige
Scanlux Packaging A/S

Sänd till en kollega

0.094