23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Skapa glädje med en personlig vinpåse

En gåva skickar alltid en signal. Som varumärke måste du vara medveten om vilken signal du vill sända och vilken signal du vill att dina kunder ska skicka vidare till sin omgivning – med gåvan som budbärare.

Tanken bakom dessa vinpåsar är att kunna leverera en vingåva – en gåva som är skräddarsydd för den enskilda mottagaren och situationen. Detta är möjligt tack vare presentpåsens många olika utformningar. Det ger dig ett stort antal alternativ som gör att du kan uppfylla kundernas önskemål. Med en skräddarsydd vinpåse kan du tillföra den rätta personliga touchen.

Praktikalitet och design går hand i hand
Naturligtvis måste vinpåsen hålla för vinets vikt, men den måste också väcka känslor hos mottagaren. Därför måste estetik och praktiska egenskaper hänga ihop. I den här vinpåsen har man tänkt på praktiska detaljer som ytor, material och handtag som kan göra skillnad i pris, hållbarhet och utseende. Det praktiska med en sådan här vinpåse är bland annat det inbyggda handtaget, som gör det enkelt för dina kunder att ta med sig presenten till mottagaren.

Men glöm inte påsens design. Här har man särskilt tänkt på hur det grafiska uttrycket. Första prioriteringen är att väcka känslor hos mottagaren, och det kan du göra med färger, grafik, mönster och design. Påsens utseende är alltså minst lika viktigt som de praktiska aspekterna.

Läs mer om vårt arbete med vinpåsarna här.

Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har från starten 1988 satsat på kvalitet och hållbarhet i valet av material till emballage. Med huvudkontor i Fredensborg, Danmark, fungerar Scanlux Packaging som partner för ett antal stora europeiska detaljhandelskedjor. Företaget erbjuder faciliteter och kompetens inom design, lager och distribution. Scanlux Packaging har genom åren erhållit flera miljöcertifieringar. Dessa certifikat är välkända och garanterar att de föreskrivna standarderna uppfylls och kontrolleras.

Med expertis i bagaget
Med tusentals kunder i hela Europa har Scanlux Packaging uppnått en solid expertis inom e-handelsemballage, påsar och inslagning. Därutöver erbjuder vi ett omfattande sortiment av presentpapper, askar, band, vinförpackningar med tillbehör som tillsammans kan utgöra en sammanhängande emballagelösning för Sveriges detaljhandlare och webshoppar.

Scanlux Packaging A/S
Kungstorget 8, 252 78 Helsingborg
252 78 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5164079104

Kontaktperson

MP
Mathilde Plesner
mep@scanlux.com

Sänd till en kollega

0.062