23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Innovativa vildfågelprodukter från Finland

| Medlemsnyhet | Företag Lemmikki Oy

Nu närmar sig vinter och tiden då vi skall mata våra vilda fåglar. När vi matar vildfåglarna får vi möjlighet att njuta av naturen, även i de familjer som inte har möjligheter att ha husdjur.

Den finska fågel, hund- och kattmats tillverkaren Lemmikki Oy har producerat finländska produkter av hög kvalitet sedan 1986. Företaget är den enda finska tillverkaren av fågelmat, våra innovativa produkter säljs i flera europeiska länder.

Talgfröbarerna som säljs i Sverige under varumärket Leo&Wolf har vuxit kraftigt med många nya kunder inom DVH under de senaste åren det är inte konstigt eftersom produkterna är utvecklade för Nordiska förhållanden.

Produkternas utmärkta smak och smältbarhet, liksom lättbruklighet, gör produkterna till favoriter hos både fåglar och kunder.

Idag är Lemmikki Oy det enda finländska djurmatsföretaget i Finland som har fått produktsäkerhets-certifikatet FSSC 22000.

Lemmikki Oy hör till Voff Pet Premium gruppen, som är ledande producent i Europa för naturligt premiumfoder till sällskapsdjur

Läs mer:

elainruoka.com/leo-wolf
voff.pet

eller kontakta
elainruoka@elainruoka.com

Medlemsnyhet

Företag
Lemmikki Oy

Jäniksenpolku 33
70400 KUOPIO
Finland

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078