23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Var kreativ med dina förpackningar och överraska dina kunder

Ditt emballage har två viktiga funktioner – att skydda produkten och skapa en upplevelse hos mottagaren. Allt för ofta ligger fokus på det förstnämnda, nämligen emballagets praktiska funktion.

Med ett emballage som har väl genomtänka detaljer kan du fullända kundupplevelsen. I slutändan betyder det att du kan:

  • skapa större synlighet för dina produkter och ditt varumärke
  • öka kundlojaliteten
  • skapa en upplevelse som gör att kunderna kommer ihåg dig nästa gång de handlar
  • skapa en bättre ROI
  • påverka kundernas uppfattning och köpbeslut i en positiv riktning

Med alla dessa fördelar finns det gott om möjligheter att skapa en emballagedesign som återspeglar ditt varumärke och får dig att sticka ut från konkurrenterna.

Vi har samlat fem olika emballageutformningar som du kan inspireras av när du väljer ditt nästa emballage som kommer att imponera på dina kunder.

Det är insidan som räknas: Överraska mottagaren med färgglada mönster i fraktemballaget

När vi talar om fraktemballage är det vanligtvis kundens första fysiska möte med ditt varumärke. Därför är det viktigt att göra ett bra första intryck. Även om du kanske tänker att fraktemballage vanligtvis är ganska tråkiga så behöver du inte gå i den fällan.

Glädjen och förväntningarna på att öppna paketet kan förlängas genom att låta unboxingen ta längre tid och på så sätt bevara kundens intresse.

Många tror nog att lådans utsida ska vara full av färger, tryck och logotyper. Så behöver det inte vara. Du kan istället välja att fokusera på lådans insida och skapa en överraskande öppning när mottagaren ser din produkt. Det är ett sätt att tänka utanför (emballage)boxen.

Hitta fler idéer och läs de fyra andra överraskande förpackningsdesignerna i artikeln här.

Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har från starten 1988 satsat på kvalitet och hållbarhet i valet av material till emballage. Med huvudkontor i Fredensborg, Danmark, fungerar Scanlux Packaging som partner för ett antal stora europeiska detaljhandelskedjor. Företaget erbjuder faciliteter och kompetens inom design, lager och distribution. Scanlux Packaging har genom åren erhållit flera miljöcertifieringar. Dessa certifikat är välkända och garanterar att de föreskrivna standarderna uppfylls och kontrolleras.

Med expertis i bagaget
Med tusentals kunder i hela Europa har Scanlux Packaging uppnått en solid expertis inom e-handelsemballage, påsar och inslagning. Därutöver erbjuder vi ett omfattande sortiment av presentpapper, askar, band, vinförpackningar med tillbehör som tillsammans kan utgöra en sammanhängande emballagelösning för Sveriges detaljhandlare och webshoppar.

Scanlux Packaging A/S
Kungstorget 8, 252 78 Helsingborg
252 78 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5164079104

Kontaktperson

MP
Mathilde Plesner
mep@scanlux.com

Sänd till en kollega

0.047