23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tillfällig säljinsats på mindre butiksformat

Tillfällig säljinsats på 500 ICA Nära - nå hela distributionen via en fysisk säljkår utan omfattande investeringar i organisation.

Många gånger har man behov av säljinsatser som den ordinarie säljkåren inte kan eller hinner hantera. Det kan vara säkerställande av distribution eller införsäljning av ett sortiment som just blivit listat. En sådan hjälp kan även vara att sälja in externa displaylösningar och få en bild av hur den egna kategorin ser ut rent visuellt. Många vänder sig till oss på FMCG Partner för att skapa och sjösätta denna typ av säljinsatser. Det är numera både effektivt och ger goda resultat att bedriva den typen av säljarbete, då kunskapen och erfarenheten säkerställer ett gott resultat. De mest framgångsrika varumärkesägare är de som har genomfört denna typ av punktinsatser under flera år med mycket goda säljutfall.

Är ni intresserade av att säkerställa er distribution på t.ex. ICA Nära med över 500 butiker, kan vi på FMCG Partner hjälpa till med det. Vi har erfarenheten och kunskapen i hur det ska göras på ett kostnadseffektivt sätt och tydliga resultat. Kontakta oss på hello@fmcg.se så berättar vi mer.

FMCG Partner Sweden AB
Byängsgränd 22
120 40 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5568146327

Kontaktperson

MA

Sänd till en kollega

0.031