23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stjärnägg stöttar Majblomman att bekämpa barnfattigdom

Enligt statistiken lever 1 av 10 barn i Sverige i fattigdom. Som Sveriges ledande äggleverantör vill Stjärnägg ändra på detta genom att stötta Majblomman i arbetet mot barnfattigdom och att ge alla barn samma möjligheter till en trygg och värdig uppväxt.

Som partner till Majblomman har Stjärnägg tagit fram en unik äggförpackning med 15 ägg som pryds av årets fina majblomma. För varje såld ask skänker Stjärnägg 1 krona till Majblomman för att stödja deras arbete och hjälpa fler barn i Sverige.

- Vi är stolta över vårt fortsätta samarbete med Majblomman och att vi kan bidra till deras viktiga arbete för att bekämpa barnfattigdom i Sverige, säger Jörgen Ottebäck, marknadsansvarig på Stjärnägg AB. Genom att köpa vår Majblomman-ask kan kunder och konsumenter vara med och bidra till Majblommans arbete med att göra skillnad i barns liv och ge dem en bättre framtid.

- Varje år delar vi ut ekonomiskt stöd till barn i hela landet. Det handlar om enkla men viktiga saker som kläder, skor och fritidsaktiviteter. Att vi kan göra det tillsammans med Stjärnägg är mycket värdefullt. Många barnfamiljer i Sverige saknar marginaler och lågkonjunkturen drabbar barnen hårt just nu säger Majblommans generalsekreterare Åse Henell.

Majblomman 15-pack ägg innehåller färska ägg från utehöns som har tillgång till utomhusvistelse året runt. Hönorna äter ett sojafritt foder som bidrar till ett lägre klimatavtryck. Sojan har vi ersatt med andra proteinkällor som odlas närmare och som även ger en ökad svensk produktion. Äggen får dessutom en naturligt gulare gula och smakar fantastiskt gott säger Jörgen Ottebäck, marknadsansvarig Stjärnägg.

 Vill du också sälja Majblomman 15-p ägg i din butik? Välkommen att kontakta oss på 013 39 70 20 eller www.stjarnagg.se

 

Stjärnägg AB
Finnögatan 7
582 78 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566304555

Kontaktperson

SA
Stjärnägg AB
info@stjarnagg.se

Sänd till en kollega

0.047