23948sdkhjf

Från 10 till 35 bryggor när Coop utökar satsningen i skärgården

Nästan hela sortimentet på Stora Coop Värmdö, som plockar beställningarna, ingår i skärgårdserbjudandet.

Samtidigt som Ica ger upp sitt skärgårdstest så utvidgar Coop sitt. 

I sommar satsar Coop Butiker & Stormarknader på två rutter i stället för en och utökar antalet stopp från 10 till 35 bryggor i Stockholms skärgård.

– Vår filosofi är att alltid finnas på plats med hela vårt sortiment, oavsett tidpunkt eller plats för de kunder och medlemmar som vill handla hos oss. Vi inledde försöket med Skärgårds-Coop i fjol och mycket glädjande föll det väl ut, säger Meta Persdotter vd för Coop Butiker & Stormarknader.

Genom att införa en andra rutt täcks nu en större del av skärgården. Den ena rutten trafikerar mellersta skärgården från Sollenkroka på Vindö, runt Sandhamn och söderut runt Nämndö. Den andra går längre söderut runt Ornö och till norra spetsen av Utö. 

Det beställningsbara sortimentet motsvarar nästan hela utbudet på Stora Coop Värmdö, som plockar beställningarna.

”Skärgårds-Coop” har premiär den 15 juni och fortsätter till den 25 augusti. Att jämföra med Mathem som kör sina skärgårdsleveranser från den 2 juni till den 12 augusti.

Efter att Skärgårds-Coop gjort sin sista bryggleverans för säsongen fortsätter leveranserna till de permanenta Hämtaskåpen intill färjelägena vid Furusund, Östanå och Dalarö.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078