23948sdkhjf

Snabbgross ställer om ytterligare två butiker till Club-konceptet

Axfoods restauranggrossist Snabbgross öppnar upp ytterligare två av sina butiker för privatpersoner och ställer om till Snabbgross Club. Det blir butik sex och sju i formatet.

Snabbgross har i dagsläget 30 butiker runt om i landet, varav fem butiker är Snabbgross Club-butiker, där även konsumenter kan handla direkt. Konceptet finns i Danderyd i norra Stockholm, Södertälje, Skövde, Jönköping och i Sundsvall.

Nu ställs de befintliga Snabbgross-butikerna på Gärdet i Stockholm och i Växjö.

– Vi är glada över att fortsätta expansionen av Snabbgross Club till fler platser. Det ger ännu fler konsumenter chansen att ta del av vårt omfattande restaurangsortiment, till bra priser och via ett nytt sätt att handla. Satsningarna skapar även möjlighet för oss att stärka erbjudandet till befintliga restaurang- och företagskunder, säger Eva Pettersson, vd på Snabbgross, i en kommentar.

. I november förra året konverterades två befintliga Snabbgrossbutiker till Snabbgross Club, vilket har mottagits väl på de lokala marknaderna med omnejd. I dagsläget har Snabbgross Club över 55 000 registrerade privatkunder.

För restaurang- och företagskunden fungerar det nya konceptet som en vanlig Snabbgross-butik som erbjuder ett brett och prisvärt sortiment, anpassat för restaurang, fast food och café. Därtill tillkommer ytterligare medlemskampanjer som är unika för Snabbgross Club, och som nu även restaurang- och företagskunder får tillgång till.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08