23948sdkhjf

Åsa Domeij: Det behövs fler klimatsmarta lösningar

Framtidens klimatsmarta lösningar bör vara både lätta att använda och inte kräva så stora steg bort från invanda maträtter, skriver Axfoods hållbarhetschef Åsa Domeij i sin krönika.
Vi är mitt inne i klimatförändringen och det märks inte minst inom matproduktionen. Ett förändrat, mer opålitligt och nyckfullt väder påverkar produktionen världen över. Torka och översvämningar hotar produktionen av mat. En del mat som vi konsumerar i Sverige kommer från södra Europa, som FN:s klimatpanel har pekat ut som en region som kommer att ...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078