23948sdkhjf

Åsa Domeij: Det behövs fler klimatsmarta lösningar

Framtidens klimatsmarta lösningar bör vara både lätta att använda och inte kräva så stora steg bort från invanda maträtter, skriver Axfoods hållbarhetschef Åsa Domeij i sin krönika.
Vi är mitt inne i klimatförändringen och det märks inte minst inom matproduktionen. Ett förändrat, mer opålitligt och nyckfullt väder påverkar produktionen världen över. Torka och översvämningar hotar produktionen av mat. En del mat som vi konsumerar i Sverige kommer från södra Europa, som FN:s klimatpanel har pekat ut som en region som kommer att ...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094