23948sdkhjf

Tre Coop-föreningar först ut med digitalt cateringerbjudande

Coop lanserar en samlingsplats på nätet för sitt cateringerbjudande.

De tre föreningarna Coop Mitt, Coop Väst och Coop Nord är först ut med den digitala lösningen. Enligt kedjan väntas fler butiker ansluta sig.

– Det känns väldigt inspirerande att kunna erbjuda våra medlemmar och kunder en digital och lättöverskådlig lösning för vårt uppskattade catering- och bageriutbud. Butikerna producerar själva delikatesserna och godsakerna man kan beställa, och mycket har lokal anknytning – till exempel gruvbuffé för Stora Coop Falun, rostbiff från Siljanchark och baguette med hästkorv hos Stora Coop Norra Backa i Borlänge, säger Magnus Wåhlander, vd Coop Mitt, i ett pressmeddelande.

På menyn finns bland annat tårtor och bakelser, smörgåstårtor, brickor och bufféer. Beställningarna hämtas i vald butik. Coop har även tagit fram ett brett erbjudande va plockbrickor.

– På Coop Enen har vi till exempel både exotisk bricka med minst fem sorters frukt och grillbricka med grillad kycklingfilé, grillad rostbiff och rökt skinka. Det är alltid skönt att kunna hämta upp något som är färdigt, säger Magnus Wåhlander i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078