23948sdkhjf

Han blir ny vd för Ica Fastigheter: ”Stolt och tacksam“

Jan-Erik Hellman blir ny vd för Ica Fastigheter.

Han kommer närmast från Vasakronan AB, där han sedan 2010 haft ledande positioner. Den senaste tiden arbetade han som chef för investering och projekt.

−Jan-Erik har gedigen erfarenhet av strategisk fastighetsutveckling. Han har haft många ledarroller i fastighetsbranschen där han arbetat brett med transaktioner, projekt och förvaltning. Han inledde sin karriär i fastighetsbranschen på Ica och återvänder nu som vd på fastighetsbolaget. Att bygga relationer och skapa förtroende är några av Jan-Eriks styrkor och det är med glädje jag välkomnar honom tillbaka till Ica, säger Nina Jönsson, vd Icagruppen, i ett pressmeddelande.

Även Jan-Erik Hellman kommenterar sitt nya uppdrag:

− Jag är stolt och tacksam för möjligheten att få leda Ica Fastigheters fortsatta utveckling. Fastighetsbranschen står inför både utmaningar och möjligheter framåt, inte minst när det gäller hållbarhet. Det känns extra roligt att få arbeta med dessa frågor inom Ica där jag påbörjade min professionella karriär, säger han.

Enligt Icagruppen tillträder han sin nya tjänst senast vid årsskiftet. I samband med det tar han även plats i Icagruppens koncernledning.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064