23948sdkhjf

Hon tar över Icagruppens externa relationer

Louise Wileen Bjarke har utsetts till ny chef för externa relationer på Icagruppen efter David Ingnäs, som slutar sin anställning till hösten.

Louise Wileen Bjarke har en lång bakgrund som journalist på bland annat SVT och som pressansvarig på bland annat FMV och som chef för extern kommunikation på Billerud. Louise har även varit stabschef på utrikesdepartementet i tre år.

− Louises långa erfarenhet både som journalist och chef för extern kommunikation inom såväl offentlig som privat verksamhet är mycket värdefull i den här tjänsten. Louise starka värderingar och personlighet passar också väl in på Ica. Jag är därför mycket glad att få välkomna Louise till oss på Ica, säger Icagruppens kommunikationsdirektör Björn Olsson, i en kommentar.

− Jag vill jobba med frågor som är viktiga för oss människor i vår vardag. Att jobba med externkommunikation på Ica berör alltifrån livsmedel, både försörjningsfrågan och dagliga inköp, till läkemedel, bank och fastighetsfrågor. Jag kan därför inte tänka mig ett roligare och mer meningsfullt uppdrag än att få ansvara för Icas externkommunikation, säger Louise Wileen Bjarke.

Louise Wileen Bjarke kommer att rapportera till Björn Olsson. Hon startar sin anställning den 18 september och tillträder tjänsten officiellt den 2 oktober 2023.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125