23948sdkhjf

Maxi-butik byggs ut – Apotek Hjärtat flyttar in

Ica Maxi i Västervik ska byggas ut. Samtidigt öppnas ett Apotek Hjärtat i anslutning till butiken. – Det känns jätteroligt, säger Katharina Arvidsson, handlare, i en kommentar.

Butiksytan ska utökas med 550 kvadratmeter. Bland förändringarna finns ett större café och bättre drive-thru för upphämtning av onlinebeställningar. Det skriver Icagruppen i ett pressmeddelande. Utbyggnaden planeras vara färdig under hösten nästa år.

− Jag och hela butikslaget känner oss jättetaggade på att äntligen få till vår efterlängtade utbyggnad, säger Katharina Arvidsson, handlare på Ica Maxi Västervik, i en kommentar.

En Apotek Hjärtat ska öppnas i anslutning till butiken.

− Det känns bra att vi är framme vid ett genomförande att utveckla en redan mycket framgångsrik butik. Med Apotek Hjärtat i anslutning till butiken gör vi tillsammans vardagen enklare för våra kunder då många uppskattar möjligheten att kunna handla på Maxi och köpa apoteksvaror vid samma tillfälle, säger Magnus Björklund, Chef etablering Ica Sverige, i pressmeddelandet.

Även John Williamsson, från fastighetsägaren Solhemsgruppen, kommenterar utbyggnaden. Han säger att den kommer att bidra till stärka Ljunghedens handelsplats.

– I samband med utbyggnaden kommer även ändringar vid infart förenkla för besökande till butiken. Det tillkommer även en utbyggnad av infrastruktur för snabbladdning av elbilar, säger han i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079