23948sdkhjf

Åsa Domeij: ”Vi måste bli bättre på att samla in och återvinna plast”

Vad kan vi inom livsmedelsbranschen göra för att våra kunder ska källsortera sin plast? Det undrar Åsa Domeij i sin nya krönika och besvarar frågan själv.
Inom dagligvaruhandeln hanteras enorma flöden av material i form av engångsförpackningar. Branschen jobbar därför gemensamt med förbättringar för att inte använda onödigt mycket material, för att på så sätt minska klimatavtrycket från förpackningar.

Ibland hör man att vi svenskar, även om vi ofta inte är beredda att göra några större livsstilsförä...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.113