23948sdkhjf

Matrebellerna investerar i nytt system

Matrebellerna köper ny systemplattform från företaget Focalpay.

Matrebellerna har tecknat avtal med Focalpay om företagets molnbaserade betalnings-, kassa- och administrationsplattform, meddelar företaget i ett pressmeddelande.

Focalpay-plattformen kommer att ge butikspersonalen teknik för bemannade kassor och mobila kassor, samtidigt som kunderna kommer att kunna använda självbetjäningsalternativ i utvalda butiker, enligt företaget.

Matrebellerna är en gemensam inköpsorganisation för numera 23 livsmedelsaffärer med Dagab som huvudleverantör.

Utrullningen är planerad att starta nu under september, och kommer att kunna göras utan att Matrebellerna förlorar upptid

– Vi har letat efter en innovativ, säker kassa- och backoffice-infrastruktur med konkurrenskraftiga priser, och Focalpay kryssar i alla rutorna, säger Andreas Rosensparr, talesperson för Matrebellerna och ansvarig för upphandlingen, i en kommentar.

Andreas Rosensparr driver numera tre Matrebellen-butiker.

– Med Focalpay kan vi förena våra system och skapa fantastiska kundupplevelser, samtidigt som vi ser till att butikspersonalen får ökad flexibilitet och kan utföra sina dagliga uppgifter effektivt. Nära partner med innovativa mjukvaruleverantörer som Focalpay är fördelaktigt eftersom de framtidssäkrar vårt erbjudande till slutkonsumenten och möjlig snabb anpassning till det ständigt föränderliga handelslandskapet, avslutar han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079