23948sdkhjf

Lokal uppstickare slår storkedjorna på Hisingen

Flera stora livsmedelsbutiker planeras i de nya bostadsområdena på Hisingen. Men först ut är den lokala obemannatkedjan Lilla Landet.

Två lokaler har av fastighetsägare och byggherrar pekats ut för större mataffärer i det växande området kring Lindholmen, Lundbyvassen och Karlatornet/Karlastaden på Hisingen. Medan förhandlingar mellan Serneke, Atrium Ljungberg och stora dagligvarukedjor pågår så öppnar plötsligt en lokal uppstickare en butik – mitt i samma område, skriver Hela Hisingen.

Lilla Landet öppnar en butik på Götaverksgatan i Lindholmen, eller närmare bestämt Lundbyvassen, som området inom stadsdelen heter.

Lilla Landet är en lokal kedja med obemannade butiker. I dag finns de på Sandtångsvägen på Hyppeln i Göteborgs norra skärgård, på Bagerigatan mellan Guldheden och Krokslätt, på Stortoppsgatan på Gråberget i Majorna och sedan en tid även inne i Lindholmen Science Park.

Sedan tidigare har Atrium Ljungberg, som är en av de stora fastighetsägarna i Götaverkens gamla varvsområde, meddelat sina planer på att en mataffär ska öppnas mitt emot på Götaverksgatan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078