23948sdkhjf

Tuff konkurrens för Hemköps nya butikschef – infriar utstakat mål

Hon har tagit vägen via både Konsum och Ica. Den 25 september tillträder Karin Göransson som butikschef för Hemköp Haninge i södra Stockholmsområdet.

Karin Göransson blir ansvarig för en butik på en ort där konkurrensen är mördande. På handelsplatsen en bit bort finns redan Ica Maxi Haninge, Sveriges omsättningsmässigt största matbutik, och Stora Coop som förra året relanserades med det nya konceptet Coop Matmarknad. 

Hemköp Haninge ligger inne i centrum.

– Det är ett otroligt bra gäng i Haninge och butiken är väldig bra och välskött. Sedan tror jag att mitt genuina intresse för människor och service kommer bidra till att utveckla butiken ytterligare, säger Karin Göransson.

Hennes resa inom dagligvaruhandeln började redan som tonåring med praktik på Konsum i Bandhagen. Efter jobb i Vivo-butiker gick resan till Ica Kvantum i Kungens Kurva och därefter vidare till Hemköp. Först på Hemköp i Stockholms city och därefter på Hemköp i Nacka Forum. 

Med den nya tjänsten som butikschef infriar Karin Göransson ett tydligt utstakat mål. Med lärdomar från jobben som kassachef och färskvaruchef i bagaget och en avklarad ledarutbildning är hon reda att anta utmaningen.

– Det känns väldigt roligt och är ett mål som jag arbetat för länge med fint stöd från kollegor inom Hemköp. När jag på ett medarbetarsamtal 2020 berättade om min målsättning för min dåvarande chef, Niklas Persson på Hemköp Stockholm City, nappade han direkt och uppmuntrade mig att söka till den interna ledarutbildningen. 

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11