23948sdkhjf

Coop-butik förbjuds servera egenlagad mat

Stockholms miljö- och hälsoskyddsnämnd har hittat brister i vakuumförpackade livsmedel från butikens tillagningskök.
I slutet på maj genomförde Stockholms stad en föranmäld revision av en Coop-butik. Då upptäcktes brister i butikens faroanalys och vid övervakning av risker gällande livsmedel som tillagats, kylts ned och förvaras i vakuumförpackningar och senare säljs i matlådor.

Enligt butiken kunde de vakuumförpackade livsmedlen förvaras i upp till tre veckor i...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125