23948sdkhjf

CBS utvidgar med sjunde butiksbaserat e-handelsnav

Coop Butiker & Stormarknader fortsätter sin butiksbaserade e-handelssatsning och inrättar ett sjunde e-handelsnav i Nyköping. 

Coop Butiker & Stormarknader har valt en annan väg än konkurrenterna för sin e-handel. Förra vintern la Coop ned det stora e-handelslagret i Kungens kurva och ersatte det med sex butiksbaserade e-handelsnav. Nu fortsätter CBS sin satsning på butiksdriftad e-handel. Ett nytt e-handelsnav skapas på Stora Coop i Nyköping.

– Vår service med lokala butiksdriftade e-handelsnav har uppskattats mycket av våra onlinekunder som med detta har fått tillgång till den fysiska butikens hela sortiment inklusive bageri, fisk, chark och delikatess samt catering. Dessutom har vi kunnat erbjuda hemleveranser med kortare tidsfönster, säger Samir Radjai, försäljningschef fygitala kanaler på Coop Butiker & Stormarknader.

De sex butiksdriftade e-handelsnaven med hemleverans finns på Stora Coop Boländerna i Uppsala, Stora Coop Värmdö, Stora Coop Risängen i Norrköping, Stora Coop Vinsta i Vällingby och Stora Coop Häggvik i Sollentuna. 

Nu tillkommer alltså Stora Coop i Nyköping. Cirka 30 kvadratmeter av den befintliga butiksytan används. Där bemannas den nya plockenheten för e-handeln av fyra nyrekryterade medarbetare. 

– När vi nu etablerar Nyköping som e-handelsnav ökar vi räckvidden i det folktäta södra Södermanland. Norra delen betjänas sedan tidigare från Eskilstuna och gränsen mot Östergötland av Stora Coop Risängen i Norrköping. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079