23948sdkhjf

Invigningsdags för nybyggd Hemköp vid tunnelbana

Hemköps nya butik i det växande området kring Stadshagens tunnelbana satsar på färdigmat och varmmatsbuffé.

I januari 2021 annonserade Hemköp att det skulle byggas en ny butik i korsningen Sankt Göransgatan/Mariedalsvägen i Stadshagen på Kungsholmen i Stockholm. Nu står butiken färdig. På onsdag den 29 november öppnar Hemköp Stadshagen.

− Äntligen öppnar vi och det känns underbart. Det är fantastiskt kul för mig och mina medarbetare och jag tror på det här läget så mycket. Det byggs väldigt mycket i området och det finns en hel del företag här, så jag vet att detta kommer bli riktigt bra, säger butikschefen Tiina Koivisto i en kommentar.

Enligt ett pressmeddelande från Hemköp andas den nya butiken färskvaror. Det märks i form av ett brett sortiment av ost, chark och färdigmat, egentillverkade smörgåsar, sallader och röror. Det finns också en manuell delikatess- och fiskavdelning samt en varmmatsbuffé.

− Med utbudet vi har kommer vi att tilltala alla kunder i området och med vår färdigmat samt sallads- och varmmatsbuffé kommer vi även tilltala lunchkunden, säger Tiina Koivisto.

Butiken är byggd med den senaste tekniken för kylsystem och får en säljyta på 1 100 kvadratmeter. Den ligger i ett centralt läge på ett av de tre nya torgen. I området kring Stadshagens tunnelbana byggs också 160 lägenheter samt parkeringsgarage. Nya grönområden tillkommer också.

Artikeln är en del av vårt tema Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.137