23948sdkhjf

Triss i invigningar för Hemköp – avrundar med Jakobsberg

Hemköp i Jakobsberg är den tredje Hemköpsbutiken i Stockholmsområdet som invigs inom loppet av en vecka. Lämnar tillfällig lokal för en ny större yta.

Hemköps invigningar duggar tätt i Stockholmsområdet just nu. I fredags presenterade Hemköp Skanstull på Södermalm sitt nya utseende. I dag invigs den helt nybyggda butiken vid tunnelbanan i Stadshagen på Kungsholmen och i morgon nyinvigs Hemköpsbutiken i Jakobsbergs centrum.

Butiken i Jakobsbergs centrum har genomgått en helrenovering. Lokalen är densamma, men butiksytan har blivit ännu större och är nu på 2 505 kvadratmeter. 

Precis som på de två andra nyinvigda Hemköpsbutikerna har förortsbutiken nu fått en delikatessavdelning med varmmatsbuffé. Kunderna kommer också att mötas av en ny förbutik och en ny kassazon.

Butikschefen Sandra Stendalen tycker att det känns om en helt ny butik efter renoveringen.

− Vi har byggt ut med en jättestor förbutik med posthantering och har en utökad kassazon med självscanning som kommer förenkla för kunderna. Vi har dessutom fått en helt ny delikatessavdelning där vi kommer satsa väldigt mycket på färdigmat och ost. Vi kommer även ha en varmmatsbuffé som jag tror kommer bli en succé, berättar Sandra Stendalen.

Under renoveringen har butiken fått inhysas i tillfälliga lokaler. 

− Pop up-butiken har verkligen snurrat på och levererat fantastiska siffror. Omsättningen har varit med oss vilket vi är jätteglada för. Men nu ska det bli väldigt roligt att öppna upp vår riktiga butik, och våra kunder är minst lika taggade. Folk har verkligen väntat på det här och jag har aldrig fått så mycket mejl och frågor tidigare där folk undrar när vi ska öppna, säger Sandra Stendalen.

Artikeln är en del av vårt tema Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094