23948sdkhjf

Coop fortsätter priskampanja för medlemmar

Från och med i dag och fyra veckor framåt sänker sänker Coop priset på ett 60-tal artiklar för medlemmar.

De 60-tal varor inom Coops emv-sortiment som får sänkt pris under fyra veckor innefattar kategorier som kyckling, fisk, bröd, mejeriprodukter som till exempel mellanmjölk, bredbart smör och matlagningsgrädde, tofusill, pizzadeg, gnocchi, grönsaker som broccoli, ekologiska favoriter som parmesanost och julfavoriter risgrynsgröt samt godsaker som snacks, fruktdrycker, glass och nötter. För de minsta barnen sänks priset på grötis och majskolvar.

De sänkta priserna gäller på samtliga Coop och Stora Coop, skriver Coop i ett pressmeddelande.

– Många vill unna sig god mat och ett väldukat bord runt jul- och nyår. Vi hoppas att vår prissänkning kan vara ett uppskattat initiativ för våra medlemmar, säger Coop Sveriges vd Marie Nygren.

För sjunde året i rad sänker Coop även priset på alla leksaker och Lego inför julen. Medlemskampanjen- och rabatten på 50 procent gäller även barnkalasartiklar och vinterlek.

– Det känns glädjande att kunna ge våra medlemmar marknadens kanske bästa erbjudande inför julen. Det brukar vara extremt populärt och vi ser det som en del av vår julklapp till medlemmarna vid sidan av vårt fina materbjudande, säger Erik Holmberg, affärschef Coop Hemma.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157