23948sdkhjf

Rutinerad konsulent tar över Tempo Fornhöjden

Niklas Fageryd är från den 1 februari ny handlare på Tempo Fornhöjden i Södertälje.

Han har i ett och ett halvt år varit konsulent i Tempokedjan. Innan dess har han en bakgrund som både butikschef och franchisetagare hos Coop och försäljningsansvarig hos Bergendahls.

− Det känns jättebra. Jag har trivts kanonbra i min roll som konsulent, men det här är en för häftig utmaning som inte går att tacka nej till, säger Niklas Fageryd.

Tempo Fornhöjden är en av de butiker som ingått i Niklas Fageryds område som konsulent, så han känner väl till den.

− Jag ser en väldigt stor potential till utveckling hos butiken, men vill samtidigt förvalta det fina arbete som den tidigare handlaren gjort. Det är en välskött butik som jag tror att jag kan utveckla ytterligare, säger Niklas och fortsätter:

− Hela Tempokedjan kommer bli så mycket starkare bara de kommande fem åren. Jag känner att Tempo är på en tydlig resa framåt och det finns många spännande initiativ som det arbetas med.

Med två decenniers butikserfarenhet i ryggen varav fem år som franchisetagare är det en stor portion rutin Niklas Fageryd har med sig. Den nya handlaren berättar även att hans tid som konsulent har givit honom viktiga kunskaper.

− Jag har fått vara ute i väldigt många butiker de senaste åren där jag kunnat ta med mig otroligt många tips på vägen.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172